Beyaz sirkeyi sakın oralarda kullanmayın!

Beyaz sirkeyi sakın oralarda kullanmayın!
Ev temizliği, günlük hayatımızın bir parçası halinde. Özellikle ev temizliği yaparken doğal yönteme başvuran kişilerin sayısı gittikçe artıyor. Temizlikte doğal yöntemlerden biri de beyaz sirke. Peki, beyaz sirkeyi kullanılırken hangi hatayı yapıyoruz?

Güçlü ve doğal ev temizleyicilerden beyaz sirke, kimyasal içerikli temizlik ürünlerinin yerine tercih edilme sayısı gittikçe artıyor. Beyaz sirke, güçlü içeriği ile bazen en inatçı lekeleri bile çıkartabiliyor. Ancak her ne kadar temizliğin tamamlanmasında kilit rol oynayan ürünlerden biri olsa da beyaz sirke bu kadar güçlü olması ile bazen zararlı hale geliyor.

PEKİ, BEYAZ SİRKEYİ NASIL YANLIŞ KULLANIYORUZ?

Güçlü etkisi ile ev temizliğinde çok sık şekilde başvurulan beyaz sirkenin kullanımında bir hata yapılıyor. Hatayı yaptığınız an beyaz sirkenin etkisi eşyaları geri dönüşü olmayacak şekilde mahvediyor.

resized-76047-0ab242b4whitevinegar.jpg

Temizlikte sıkça kullanılan ve çoğu her alanda temizlik sağlayan beyaz sirkenin kullanımı konusunda ise bazı yanlışlar tekrarlanıyor. Ev temizliğinde beyaz sirkenin kullanılmaması gereken o alan "granit yüzeyler". Mutfak tezgahlarının beyaz sirke ile temizlenmesi sonucuna beyaz sirke granit yüzeyi aşındırıyor. Böylece bu yüzeyler, estetik yapısını tamamen kaybediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.