Beşiktaş'tan sürpriz transfer ! Gökhan İnler'i renklerine bağladılar

Beşiktaş'tan sürpriz transfer ! Gökhan İnler'i renklerine bağladılar
Transfer döneminde flaş transferlere imza atan Beşiktaş, bu transferlere bir yenisini daha ekledi. Siyah-beyazlı yönetim Gökhan İnler'i renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, flaş bir transfere imza attı.

Sercan Dikme'nin haberine göre;

Siyah beyazlı ekip, kariyerinde Leicester, Napoli, Udinese, gibi takımlarda da forma giyen Gökhan İnler ile anlaştı. Beşiktaş'ın 39 yaşındaki oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

goekhan-inler-desktop-wallpaper-for-pc.jpgBir süredir siyah beyazlarda teknik ekibin içinde olacağı iddia edilen İnler, imzalanacak olan sözleşme ile futbolcu olarak kadroya dahil edilecek.

ekran-alintisi3.jpgSezon sonunda oynanacak olan Beşiktaş - Napoli hazırlık maçıyla jübilesini yapacak. Ayrıca, Gökhan İnler'in gelecek sezon itibariyle Beşiktaş Sportif Direktörü olarak görev alacağı iddia ediliyor.

333938-001.jpgİsviçre asıllı oyuncu, Adana Demirspor formasıyla çıktığı 95 maçata 4 gol ve 6 asist ile takımına katkıda bulundu. Daha önce de Beşiktaş forması giyen tecrübeli oyuncu, bu dönemde 30 maça çıkmış ve takımına 2 asist ile katkı sağlamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.