Beşiktaş’ın eski sevdası yeniden alevlendi ‘Yıldız oyuncu için harekete geçildi’

Beşiktaş’ın eski sevdası yeniden alevlendi ‘Yıldız oyuncu için harekete geçildi’
Beşiktaş, ara transfer döneminde bir zamanlar kadrosuna katmak istediği ancak başarılı olamadığı Philippe Coutinho transferi için tekrardan harekete geçti.

Beşiktaş’ta devre arası transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Beşiktaş yönetimi Ocak ayında takıma yapacağı takviyelere yoğunlaştı.

Bu sezon beklentileri karşılayamayan kara kartal, ara transfer döneminde ses getirecek bir hamle yapmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz yaz Beşiktaş'ın gündeminde olan, fakat kiralık olarak Katar'ın yolunu tutan Philippe Coutinho, yeni takımında istediğini elde edemedi. 31 yaşındaki yıldız oyuncu Al-Duhail ile olan kiralık sözleşmesini feshederek Aston Villa'ya geri dönmesi bekleniyor. Ancak Aston Villa yönetimi, Coutinho'yu kadroda düşünmüyor.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Coutinho'nun Aston Villa’ya geri dönmesinin hemen ardından yollarının ayrılacağı öğrenildi. Bu durum Beşiktaş'ın gündeminde olan Brezilyalı yıldızı renklerine bağlamak için büyük bir fırsat olarak görülüyor. Beşiktaş, Aston Villa’nın da onayı ile Coutinho için bir kez daha temasa geçeceği öğrenildi.

Bu sezon Al-Duhail forması ile 9 resmi maça çıkan 31 yaşındaki Philippe Coutinho takımına 4 gol ve 1 asist ile katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.