Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Mehmet Eyüp Yardımcı

Mehmet Eyüp Yardımcı

Yazar

Beşiktaş ne yapsın?

Sezon sonu itibariyle geleceğe yönelik olarak Beşiktaş'ın önünde sonuna kadar açılmış bir pencere var. Bu pencereden baktığınızda Beşiktaş'ın kâr edeceğini de görebilirsiniz ya da tam tersi "yağmurdan kaçarken doluya tutulduğunuda"

Sözleşmesi bitecek futbolcu çetelesine baktığımızda;

 

Pjanic

Barcelona'yı tekrar düşünmeyen Beşiktaş'ta kalmaya gönüllü bir Pjanic var fakat ne kadar bir ücretle kalacak? Sorusunun cevabı henüz ortada yok.

 

Cyle Larin

Bir bilmecede son altı ay boyunca devamlı sözleşme ile adı anılan Cyle Larin. Bir türlü yönetimle oturup sözleşme taraftarı olmadı, aklında Premier Lig var diğer yandan da Lokomotif Moskova, Krasnodar gibi ekipler ciddi olarak ilgilenirken diğer yandan Fransa ligindende talipleri var. Championship'den West Bromwich kiralama talebinde bulunmuştu.

 

Josef Souza

Beşiktaş'ın dinamosu, olmazsa olması. 5 maç daha oynadığında sözleşmesi otomatik olarak 2023'e uzayacak. Sanırım bundan Beşiktaş bir rahatsızlık duymaz çünkü takımın şu an adeta bel kemiği…

 

Atiba

Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcular listesinde yer bulacak isim. 39 yaşına merhaba demenin eşiğinde onu önümüzdeki sezon teknik ekip içinde görürsek şaşırmayalım.

 

Mehmet Topal

Bir yıllık opsiyonu var, maliyeti yıllık 300 bin Euro. Kalmalı mı? Beşiktaş gibi hedefleri olan bir takımda bu performansla değil.

 

Vida

Son Dünya Kupası finalinin ardından satılması gerekli bir isimdi. 3.4 milyon Euro maaşıyla ayrıca bir sorun. Bu maaşı yarıya indirir mi? Bu çok zor ya da indirmesi için ekstra bir şeyler bekleyecek ve Beşiktaş'ın kendisi için son durak olduğunun kararını verecek. Herkesin ortak fikri sanırım keşke zamanında elden çıkarılsaydı!

 

N'Sakala

Neden Beşiktaş'ta? Diye bir soru sorsak kimse cevabını veremez.

 

Oğuzhan

Tüm Beşiktaşlılar her sezon başı onunla ilgili iyi niyet ve duygularla bir bekleyiş içine girdi ve her şey orada kaldı. Oğuzhan bir türlü o beklenen adımı atamadı. Kalsa ne yapacak? Gitse nereye gitmeli? Çünkü kendine uygun olmayan bir takıma giderse özellikle Süper Lig'de sadece "dibe vurur".

 

Ljajic

Beşiktaş'ta beklenen çizgiyi geçemeyenlerden. Başakşehir ve sonrasında Malatyaspor tekliflerine rağmen köprü başındaki inatçı keçi rolünden vazgeçmiyor.

 

Batshuayi

Olmadı, olmuyor, olmayacak. Beşiktaş'ın santraforu olacak bir isim değil zaten bu oyun tarzıyla ona santraforda denilmez. Sezon sonu nereye gidecek merak ediyorum.

 

Güven Yalçın

Bırak yurt dışını elinde Türk evladı var iken. O'nun ihtiyacı sadece biraz "özgüven" o kadar.

 

Can Bozdoğan

Kalmalı, oynamalı, istikrar kazandırılmalı.

 

Gökhan Töre

Beşiktaş'ın bal yapmayan arılarından, var ise teklif düşünmeyin beyler.

 

Larin ve Douglas

İkisinin adını bir arada yazdım bu arkadaşlar için kelime israfına girmemeli.

Beşiktaş son olarak geleceğe yönelik Gedson Fernandes'i transfer etti ve büyük ihtimalle sezon bitene kadar Rizespor'a kiralanacak. 

 

Önder Karaveli teknik direktörlüğü sezon sonu ile bittiğinde direksiyonun başına büyük ihtimalle "Şenol Güneş" geçecek hatta bu isme sıcak bakmayan yönetimdeki önemli isimler belki de Mayıs ayındaki kongrede sayın Ahmet Nur Çebi'nin listesinde olmayacaklar.

Gelecek takım uzaktan erişim ile takımı izleyen Şenol Güneş'in eseri olacak. Hadi diyelim ki! Mevcut yönetim yok böyle bir şey dedi o zaman sormak lazım; "yaptığınız, yapacağınız tüm transferler gelecek hangi teknik adam ve sistemi için, eğer böyle bir isim yok ise bu daha büyük facia olmaz mı?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları