Beşiktaş Adana'da puansız dönüyor

Beşiktaş Adana'da puansız dönüyor
Yukatel Adana Demirspor ve Beşiktaş Yeni Adana stadında karşı karşıya geldi. Maçı ev sahibi ekibi 4-2'lik skorla kazandı.

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor’a 4-2'lik skorla ev mağlup oldu.

Maçın önemli anları ise şu şekilde oldu;

59. dakikada Adana Demirspor 3. golü buldu. Sol kanattan Yusuf Sarı'nın kullandığı korner sonrası arka direkte Emre Akbaba'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 3-0.

68. dakikada Hadziahmetovic'in sağ kanattan kullandığı korner sonrası Cenk Tosun'un yaptığı kafa vuruşunda, top auta çıktı.

75. dakikada sol kanattan Yusuf Erdoğan’ın yerden ortasına penaltı noktası civarında Yusuf Sarı’nın vuruşunda, kaleci Ersin Destanoğlu yatarak ayaklarıyla topu çıkardı.

75. dakikada Adanaspor farkı 4’e çıkardı. Sol kanatta Nani ile verkaç yaparak ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan’ınşutunda, top kaleci Ersin Destanoğlu’nun solundan ağlarla buluştu: 4-0.

79. dakikada Beşiktaş maçtaki ilk golünü buldu. Kaleci Vedat Karakuş’un uzaklaştıramadığı topu kontrol eden Aboubakar, bu oyuncunun kalesinden uzaklaşmasını fırsat bilerek ceza sahası içi sol çaprazda dar açıya rağmen vuruşunda meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 4-1.

86. dakikada Yusuf Sarı’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutu sonrası kaleci Ersin Destanoğlu’ndan seken topu önünde bulan Emre Akbaba’nın ceza sahası içinde vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.

89. dakikada Beşiktaş farkı 2'ye indirdi. Ceza sahası içinde Cenk Tosun'un çıkardığı pasta topla buluşan Rashica'nın vuruşunda, top ağlara gitti: 4-2.

90+5. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan’ın sert şutunda, top üst direkten oyun alanına geri döndü ve savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Adana Demirspor müsabakadan 4-2 galip ayrıldı. Maç sonrası iki takımın teknik adamları basın toplantısında konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ: KULÜBE ZARAR VERİR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, alınan sonuç için takımına kızgın olduğunu belirterek, “4 gollük bir mağlubiyet bizim adımıza utanç verici. Ne olursa olsun daha etkili oynayabilirdik. Rakibini direncini kıramadık. Rakibin kontralarına cevap veremedik. Bizim için kötü bir akşamdı. Sahaya kazanma hırsıyla çıktık ama iki deplasman maçında da yumuşak kaldık. Aynı hataları yaptık. Aynı pozisyonlardan golü yedik. Oyun disiplininden kopmalar ve bireysellikler vardı. Değerlendirmeleri yapacağız. Beklentilerim karşılık bulmadı. Bu bizim futbolumuz değildi. Taraftarların kaybedince tepki vermesi normal. Fakat bu tür konuşmalar kulübe zarar verir. Bizim oyuncularımızın yönetimden beklentisi yok çünkü her şey yapılıyor. Bu konulara girmem doğru olmaz. Sonuç olarak 6 maçta 8 puan kaybı bizim için doğru değil. ‘Her şey bitti’ diye düşünmek yerine ‘Ayağa nasıl kalkarız?’ düşüncesinde olmak önemli. Pes etmek yok. Oyuncularım zaten iyi oynamazlarsa bunun zararını yönetim değil ben çekerim” dedi.

PATRICK KLUIVERT: KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert ise geçen hafta Kasımpaşa maçı nedeniyle ağızlarında acı bir tat kaldığını söyleyerek, “Bu maçta kadromuz farklıydı ama sahaya çıkan herkes yüreğini ortaya koydu. Kazandığımız için çok mutluyuz. 4-0‘ı korumak isterdik ama olmadı. Yine de çok mutluyuz. Adana halkı için özel bir galibiyet oldu. İzzet’e ayrı parantez açmak isterim. Oyuna alabilmek ve gösterdiği performans beni çok mutlu etti. Ben de onun gibi gençken şanslarımı değerlendirmek için çabalıyordum. Kolay bir deplasman olmadığımızı yine gösterdik. Taraftarlarımızla çıktığımız maçlarda rakiplerimizin buradan istediklerini kolayca alamazlar” diye konuştu.

adana-demirspor-besiktas-macinin-ardindan-2424-dhaphoto1.jpg

adana-demirspor-besiktas-macinin-ardindan-2424-dhaphoto2.jpg

adana-demirspor-besiktas-ek-fotograflar-1069-dhaphoto10.jpg

adana-demirspor-besiktas-ek-fotograflar-1069-dhaphoto8.jpg

adana-demirspor-besiktas-ek-fotograflar-1069-dhaphoto4.jpg

adana-demirspor-besiktas-ek-fotograflar-1069-dhaphoto2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.