Berna Laçin de seccade polemiğine dahil oldu

Berna Laçin de seccade polemiğine dahil oldu
Oyuncu Berna Laçin Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile bastığı fotoğrafa gelen tepkilere atıfta bulunarak seccadenin yerde bırakılmaması gerektiğini vurguladı.

Arif Aydın Kaplan/KAMU SON HABER 

Sinema oyuncusu Berna Laçin''de seccade polemiğine dahil oldu. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir iftar programında fotoğraf çekilmek isteyen kişilerle verdiği gördüğü gündem olmuştu. Kılıçdaroğlu paylaşılan resimde yerde serili olan bir seccadenin üstünde olduğu görüldü. Fotoğraf sosyal medya daçok tartışıldı. Kılıçdaroğlu çekilen fotoğrafla ilgili üzgün olduğunu ve yerdeki seccadeyi fark etmediğini söyledi. 

Kılıçdaroğlu karşıtları özüre rağmen fotoğraf üzerinden algı yaratmaya devam etti. Seccade bir anda Türkiye''nin gündemi haline geldi. Birçok isim polemiğe dahil olarak yorumda bulundu. 

Sinema Oyuncusu Berna Laçin Twitter üzerinden seccade polemiğine değindi. Laçin Van''da gittiği bir otelde seccadenin masada katlanmış bir şekilde durduğunu göstererek "Olması gerektiği gibi" dedi. Laçin paylaşında şunları söyledi: "Van’da otele geldim, bakin seccade konmuş ve tam da olması gerektiği gibi hem katlı hem de yerde değil.
Bunun adeti budur. Hatta dolap işinde olur genelde rafta."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.