Bergüzar Korel makyajsız fotoğraflarıyla kadınlara seslendi

Bergüzar Korel makyajsız fotoğraflarıyla kadınlara seslendi
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğraflarını paylaşarak, "Bilinçaltımıza kazınan o temiz, beyaz,steril, her şeyin aşırı düzenli olduğu fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmıyor bence" ifadesini kullandı.

Bergüzar Korel makyajsız fotoğraflarıyla kadınlara seslendi

Bergüzar Korel milyonlarca kişinin takip ettiği instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kadınlara çağrıda bulunarak, "Şu an bu satırları okuyan ve bunlara takılan arkadaşım bil ki burada kusursuz görüp imrendiğin kadınlar senden farklı değil." mesajını paylaşsın.

1-007.jpg

İşte Bergüzar Korel'in o mesajı: Instagramın büyülü dünyasına hoş geldiniz canım kadınlar. Hepimiz buranın gerçek dünyadan ne kadar uzak olduğundan dert yanıyoruz ama burdan da uzak kalamıyoruz.

2-007.jpg

Ben de iç açıcı fotoğraflar,güzel kadınlar,dekorasyon ya da anne çocuk sayfaları gördüğümde dalıyorum o dünyaya. Hepimiz güzel,sağlıklı,iyi görünmek istiyoruz.

3-006.jpg

Ama bunun yanında burada gerçek de olabilir her şey.. Bilinçaltımıza kazınan o temiz,beyaz,steril,her şeyin aşırı düzenli olduğu fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmıyor bence. Ben oyuncuyum ve mesleğim gereği popülerim. Mesleğimin getirdiği bir takım zorunluluklara hep kafa tuttum. En çok da her daim imrenilen ve güzel görünme zorunluluğuna.

4-003.jpg

Bu fotoğraflar, şanslıysam ve güneş doğduktan sonra uyanmışsam yataktan doğrulur doğrulmaz çektiğim kareler. Şiş yüzüm,lekelerim,dağınık saçlarım.. Bazen gün boyu bu halde dolaştım evde. Bazen koltuktan kalkamadım. Bazen özendim makyaj yaptım. Bazen çok beğendim kendimi bazen aynaya bakamadım.

5-002.jpg

Demem o ki, Şu an bu satırları okuyan ve bunlara takılan arkadaşım bil ki burada kusursuz görüp imrendiğin kadınlar senden farklı değil. Ufak bi hatırlatma yapmak istedim.

6-005.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.