Bayram denetimleri başladı

Bayram denetimleri başladı
Bağcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalathaneleri, pastane ve fırınlarda gıda denetiminde bulundu. 

Bayram denetimleri başladı

Bağcılar Belediyesi, ilçe sakinlerinin huzur içinde bir Ramazan Bayramı geçirmeleri için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 13 Mayıs Perşembe günü başlayacak bayram dolayısıyla ilçe genelindeki tatlı imalathaneleri ile fırın ve pastaneleri denetledi.

SAĞLIK KOŞULLARI AÇISINDAN İNCELENDİ

İşletmelerin ruhsat kontrolüyle uygulamaya başlayan ekipler, çalışanların kılık kıyafetinden işyerindeki hijyen şartlarına kadar her ayrıntı titizlikle değerlendirdi. İmalathanelerin mutfağının da sağlık koşulları açısından gerekli incelemeler gerçekleştirildi. Bunun yanında gıda satışı yapılan marketlerde de gramaj, fahiş fiyat, iştigal dışı ürün satışı konusunda denetimler yapıldı. Mevzuata uygun olmayan işyerinde çalışanlar uyarılırken işletmeler hakkında da gerekli yasal işlemler yapıldı.

BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALDIK

Vatandaşların hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşması adına çalışmalara özen gösterdiklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Hemşehrilerimizin huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmeleri için bütün önlemlerimizi aldık. Gıdaların üretiminden satışına kadar her aşamasını kontrol ediyoruz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.