Başvuru yapana 1000 TL verilecek

Başvuru yapana 1000 TL verilecek
Garanti BBVA Bankası müşteri üzerinden son dakika açıklama geldi. Bankadan son gün uyarısı yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar müşterileri için bankadan 1000 TL bonus kampanyası başlatıldı. Resmi internet sitesinde konuyla ilgili detaylar yer alıyor.

Garanti BBVA Bankası müşterilerinden müjde olarak duyurulmuştu. Son gün uyarısı yapıldı. 1000 TL bonus kazanma şansı bulunuyor. 30 Haziran'a kadar devam edecek olan kampanya 16 Mayıs tarihinde başladı. Bu kampanya ile gerekli koşulları yerine getirenlere bin TL bonus verileceği duyuruldu. Kampanya nasıl katılırım diyenlere de Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinde detaylara paylaştı.

2023 HAZİRAN KAMPANYASI SÜRÜYOR

Garanti Bankası tarafından açıklanan kampanya ile birlikte 30 Haziran'a kadar mobil uygulamadan Garanti Bankası müşterisi olması için yakınlarına davet eden kişilere 1000 TL bonus sağlıyor. 16 Mayıs ile 30 Haziran tarihlerinde geçerli bu fırsat ile mobil uygulamadan müşteri olanları 250'şer TL bonus sağlıyor.

YAKININA DAVET ET KAMPANYASI

Garanti BBVA Bankası'ndan 30 Haziran tarihine kadar verilecek kampanya detayları açıklandı. Garanti BBVA mobil uygulamasından profil ve ayarlar kısmına gelerek arkadaşını davet edip adımlarını izlemeniz yeterli olacak. Promosyon kodunu yakınlarıyla paylaşan kişiler 1000 TL'lik bonustan yararlanabilecek. Paylaşılan promosyon kodu sayesinde müşteri olanlar her kişi 250 TL Bonus kazanabilecek. En fazla 1.000 TL bonus kazanma imkanına sahip olacaksınız.

KAMPANYAYA KİMLER KATILABİLİR?

Garanti Bankası'ndan toplam 1000 TL bonus alınan kampanyaya katılım sağlamak için para kart veya bonus kredi kartı kullanıyor olmak gerekiyor. Garanti Bankası'nın müşterilerine yararlanabileceği bu kampanyaya dair detaylar resmi internet sitesi üzerinde yer aldı. Bilgilendirme metninde davet kodu ile müşterimiz olan kişiler bonus kredi kartı veya para kart kullanarak 250 TL bonus ödülünü hak kazanacak. Sonrasında yakınlarına davet ederler. Kampanya döneminde mobil üzerinden her yakınını için 250 toplamda 1000 TL'ye kadar bonus kazanabilecek şeklinde açıklama yapıldı.

GARANTİ BANKASI'NIN GÜNCEL KAMPANYALARI NELER?

Garanti BBVA kampanyası ile 30 Haziran sonuna kadar müşterilerine 1000 TL'ye kadar bonus veriyor. Söz konusu kampanya ile gündemde olan banka güncel yaz fırsatlarına ilişkin de bilgilendirme yaptı. Garanti BBVA'nın güncel kampanyaları ve fırsatlarına ulaşmak için bankanın resmi internet sitesini inceleyebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.