Başvuru yapana 100 bin TL ödenecek

Başvuru yapana 100 bin TL ödenecek
Ziraat bankası müşterilerine özel 10 bin TL ile 100 bin TL arasında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Son başvuru tarihi 15 Haziran.

Ziraat Katılım Bankası'nın duyurduğu son dakika haberine göre, nakit ihtiyacı olan müşterilere özel, 10 Bin Türk Lirası ila 100 Bin Türk Lirası arasında faizsiz kredi kullanım imkanı sunuluyor. Banka, vatandaşların nakit sıkıntılarını hafifletmek amacıyla bu özel kredi kampanyasını başlattı.

Kredinin özelliklerine göre başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar, şartları taşıdıkları sürece kredi onaylarını hızlı bir şekilde alabilecekler. Ziraat Katılım Bankası tarafından sağlanan krediler, uygun koşullarla ödeme fırsatı sunuyor.

Banka, başvuru sonuçlarını hızlıca öğrenmek isteyen vatandaşlar için 5 dakika içinde sonuç alınabilecek bir sistem sunuyor. Bu sayede, kredi başvuruları Ziraat Katılım Bankası şubelerinden yapılabiliyor ve onaylanan krediler, müşterinin hesabına istediği zaman aktarılabiliyor. Yalnızca şubeler değil, mobil bankacılık üzerinden de başvuru yapılabilmektedir.

Bu kampanyadan bireysel müşterilerin yanı sıra ev hanımları, sigortalı işçiler ve emekliler de yararlanabilecek. Ziraat Katılım Bankası, faizsiz kredi kampanyasıyla vatandaşlara önemli bir finansal destek sağlıyor.

36 aya kadar ödeme süresi bulunan ve 3 aylık öteleme imkanı ile sunulan kredi, ihtiyaçları karşılamak için faizsiz ve avantajlı bir kampanyadır. Banka, düşük kar payı oranlarıyla da müşterilerine destek olmaktadır. Özellikle Ziraat Katılım bankasının bir devlet bankası olmasından kaynaklı, zor zaman geçiren vatandaşlara destek olması da ilgiyle karşılandı.

13 - 15 HAZİRAN TARİHLERİNDE BAŞVURU YAPABİLECEKLER

Ziraat Katılım Bankası'nın faizsiz kredi kampanyası, özellikle ekonomik kriz içerisinde nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara büyük bir fırsat sunmakta. Başvurular mobil bankacılıktan yapılabileceği gibi müşteri hizmetleri ve şubelerden de yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra detaylı bilgi almak için 13 Haziran 2023 ve 15 Haziran 2023 tarihleri arasında Ziraat Katılım Bankası’na ulaşabilirsiniz.

Faizsiz kredi kampanyasına gösterilen ilgi oldukça fazladır. Bu nedenle son gün gelmeden erkenden başvuru yapmanız tavsiye edilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.