Başvuru yapan herkes alıyor! 18 yaşından küçük çocuğu olan ailelere müjde

Başvuru yapan herkes alıyor! 18 yaşından küçük çocuğu olan ailelere müjde
18 yaşından daha küçük çocuğu olan vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı. Tam 70 bin TL ye kadar faizsiz bir şekilde kredi destekleri geliyor. Kredi başvuruları için şartlar belli oldu. İşte detaylar...

Başvuru yapan herkes alıyor! 18 yaşından küçük çocuğu olan ailelere müjde

18 yaşından daha küçük çocuğu olan vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı. Tam 70 bin TL ye kadar faizsiz bir şekilde kredi destekleri geliyor. Korona virüs salgın süreçleri içerisinde ekonomik anlamda meydana gelen sıkıntıların bu denli artmasından dolayı vatandaşlara destek olabilecek bir birinden farklı kredi fırsatları gelmeye başladı. Bu krediler sayesinde vatandaşlar rahat bir nefes alabilecekleri için oldukça yoğun bir şekilde ilgi göstermeye başladılar.

70 BİN TL'YE KADAR KREDİ FIRATLARI 

18 yaşından daha küçük çocukları olan vatandaşlar için 70 bin TL ye kadar kredi fırsatları verilecek. Korona virüs süreçlerinden en çok etkilenen kesimler incelenecek olduğu zaman bunlardan bir tanesinin de öğrenciler olduğu dikkatleri çekmeye başladı. Bu süreçlerde tüm öğrenciler okula gidemedikleri için uzaktan bir şekilde eğitim almaya başladı. Bir yandan da vatandaşların devletten talepleri üzerinde bu dönemde yeteri kadar eğitim alamıyor olmalarından dolayı eğitim desteklerinin verilmesi yönünde oldu. Uzun süredir bu talepler vatandaşlar tarafından devlete iletiliyordu. Belirlenen taleplerin ardından sonunda hükümet kanadından istenilen durum karşılık buldu. Faizsiz bir şekilde sunulan kredi desteklerini öğrenen birçok kesimin yüzleri gülmeye başladı.

60 AYA KADAR VADE SEÇENEKLERİ 

Devlet aracılığı ile 18 yaşından daha küçük çocukları olanlar için 70 bin TL ye varan kredi fırsatlarının faizsiz bir şekilde verileceğine dair açıklamalar geldi. Hükümet kanadından kamu bankaları aracılığı ile istenen şartları yerine getiren vatandaşlar eğer başvuru yaparlarsa 70 bin TL ye kadar en ufak faiz ödemesi olmadan kredi alabilecekler. Bir yandan da 60 aya kadar artış gösteren vade seçeneklerinin yer alması uzun zamandır vatandaşların yüzlerinin gülmesine yardımcı oldu. Gelen paket ile beraber kredi kullanım şartları ve krediye özel durumlarda yumuşamalar oldu. Daha kolay bir hale getirilerek vatandaşların yüzleri gülmeye başladı.

18 yaşından küçük çocukları olanlar için müjdeli haber geldi. 70 bin TL ye kadar vatandaşlar için özel olarak gelen kredi fırsatlarının duyuruları gelmeye başladı. Kredi için başvuru yapabilmek adına istenilen tek şartın başvuru yapacak vatandaşların 18 yaş altında çocuklarının olması gerektiği olması dikkatleri çekti. Bu süreçler içerisinde en çok etkilenen kesimlerden bir tanesinin de öğrenciler olmasından dolayı biri birinden farklı paketler sunulmaya başlandı. 

18 YAŞ ALTI, BİRDEN FAZLA ÇOCUĞU OLAN VATANDAŞLAR...

18 yaşının altında birden fazla çocuğu olan vatandaşlar her bir çocuk için ayrı ayrı olarak başvurularını yerine getirebilecekler. Kredi her ne kadar faizsiz olarak duyurulsa bile herhangi bir faiz oranı olacak mı ilerleyen günler içerisinde netlik kazanacak. Bu durum hakkında tüm detayları öğrenmek isteyen vatandaşlar anlık olarak kamu bankalarının resmi internet sitesine giriş yaparak başvurularını yerine getirebilecekler. (nutuk.com.tr)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.