Başvurana geri ödemesiz bin TL verilecek

Başvurana geri ödemesiz bin TL verilecek
Garanti Bankası, müşteri memnuniyetini hedefleyerek dikkat çekici bir kampanya başlattı. Bu kampanya, belirlenen şartlara uygun olan müşterilerine 1000 TL bonus verme fırsatı sunuyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinde duyurulan kampanyanın...

Garanti Bankası, müşteri memnuniyetini hedefleyerek dikkat çekici bir kampanya başlattı. Bu kampanya, belirlenen şartlara uygun olan müşterilerine 1000 TL bonus verme fırsatı sunuyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinde duyurulan kampanyanın detayları da paylaşıldı.

Bu kampanyayla Garanti Bankası, mevcut ve potansiyel müşterilerini memnun etme ve müşteri sayısını arttırma hedefi güdüyor. Bu özel kampanyadan faydalanmak isteyenlerin merakla beklediği kampanya detayları ve başvuru süreci hakkında bilgiler banka tarafından açıklandı.

Garanti Bankası tarafından yapılan duyuruda, kampanyanın 31 Mayıs 2023 tarihinde saat 23:59'da sona ereceği belirtildi. Dolayısıyla, hala başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için son günün geldiği hatırlatıldı. Kampanya kapsamında, 1000 TL harcamanın karşılığında 1000 TL bonus verileceği ifade edildi.

Bonus kazanmanın yolu, banka müşterisi olmak ve kredi kartı başvurusu yapmaktan geçiyor. Başvurunun onaylanmasının ardından, şube ziyareti gerektirmeden, 1000 TL bonus otomatik olarak tanımlanacak.

Kampanyanın önemli detayları şöyle:

Garanti BBVA Bonus ve Money Bonus kartları kampanyaya dahildir. Ancak Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

1.Personel ve sanal kartlar kampanyaya dahil edilmiştir.

2.Bonuslar, 27 Haziran - 27 Temmuz 2023 tarihleri arasında kullanılabilir.

3.Kullanılmayan bonuslar 28 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacak.

4.Kampanya, müşteri bazlıdır ve her müşteri en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

5.Düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.

6.İnternetten yapılan harcamalar kampanyaya dahilken, internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar kampanya kapsamında yer almıyor.

Garanti Bankası'ndan Müşterilerine Özel 1000 TL Bonus Kampanyası

Garanti Bankası'nın müşteri tabanını genişletme ve onları memnun etme çabaları kapsamında sunduğu özel kampanya, müşterilere 1000 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor. Resmi internet sitesi aracılığıyla duyurulan kampanya, hedeflenen şartları yerine getiren müşterilere verilecek bonusu içeriyor.

Bu özel teklifin son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023, saat 23:59 olarak belirlendi. Bu nedenle, hala başvuru yapmayı düşünen müşteriler için son başvuru günü geldi. Kampanya kapsamında, belirli harcamalar için 1000 TL bonus veriliyor.

Kampanyaya Katılım Şartları ve Bonus Kazanım Süreci

Kampanyaya katılmak isteyenlerin, Garanti Bankası müşterisi olmaları ve kredi kartı başvurusunda bulunmaları gerekiyor. Başvurularının onaylanmasının ardından, katılımcılara otomatik olarak 1000 TL bonus veriliyor. Tüm bu süreç, herhangi bir şube ziyaretine gerek kalmadan tamamlanabiliyor.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus ve Money Bonus kartları dahil edilmiştir, ancak Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil edilmemiştir. Kampanyadan elde edilen bonuslar, 27 Haziran - 27 Temmuz 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Ancak kullanılmayan bonuslar 28 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.