Bartın'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 39 yaralı

Bartın'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 39 yaralı
Bartın'da Rize'den Zonguldak' yolcu taşıyan otobüs sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Meydana gelen kazada 36'sı yolcu olmak üzere toplam 39 kişi yaralandı.

İHA''nın haberine göre; Kaza Bartın''ın Akçamescit köyünde sabah saat 07.30 sıralarında yaşandı. M.E. idaresindeki 22 FM 053 plakalı Kamil Koç firmasına ait Temsa marka yolcu otobüsü Rize''den Zonguldak''a gitmek üzere yola çıktı. Otobüs Bartın''ın Akçamescit köyüne geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otobüs, kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Kazada araçta bulunan 36 yolcu ile 3 araç personeli yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi''ne kaldırıldı. 

Kazadan hafif yaralı kurtulan Ferit Boray Akbulut gazetecilere yaptığı açıklamada, "Araç Rize''den kalkmıştı. Ben Ordu''dan binmiştim. Kazanın nasıl olduğunu anlayamadım. Ben o sıra uyuyordum. Anlayamadım. Bir anda kendimizi burada bulduk" diyerek yaşadıklarını anlattı.


Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan bazı yaralılar olayın şokunu yaşadı. Olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri de sevk edildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.