Bartın Belediye Başkanı hastaneye kaldırıldı

Bartın Belediye Başkanı hastaneye kaldırıldı
Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, şehirde bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi alındı. Başkan Fırıncıoğlu'nun hastaneye kaldırıldığı anlarda, kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakıma alındığı yönünde haberler üzerine bazı protokol ve siyasetçiler, büyük şok yaşadı. Bartın Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile gerçek ortaya çıktı.

aw043773-01.jpg

Yapılan açıklamada Başkan Fırıncıoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve gribal enfeksiyon nedeniyle tedavi altına alındığı bildirilen açıklamada, "Kamuoyunda ve bazı basın kuruluşlarında dolaşan Bartın Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun kalp krizi geçirdiği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın Fırıncıoğlu gribal enfeksiyon ve sıvı kaybı nedeniyle tedavi altına alınmıştır. Sayın Fırıncıoğlu’nun genel sağlık durumu iyi olup, tedavi süreci devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

aw043773-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.