Bankaya borcu olanlar dikkat! Destek geliyor

Bankaya borcu olanlar dikkat! Destek geliyor
Banka borçları olan için yeni bir haber meclis onayından geçti. Banka borçlarını kamu bankaları devlet destekli olarak verdiği kredi ile kapatacak.

Bankaya borcu olanlar dikkat! Destek geliyor

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden alacağınız ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte bankalar vatandaşlara hızlı bir şekilde kredi onayı sunacak. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'ın verdiği 50.000 TL 36 ay vadeli devlet destekli ve düşük faiz oranları ile kredi kampanyası sundu.

Haber24'te yer alan bilgilere göre, bu fırsattan yararlanmak isteyenler en yakın banka şubelerine giderek borç kapatma kredisi kullanmak istediklerini söyleyebilir ve diğer bankadaki olan tüm borçlarını bu bankalara taşıyarak kredi kullanabilir. Devlet destekli olarak verilecek bu kredilerde vatandaşların Kredi notuna göre en düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunulacak.

Kredi başvurusu yaptıktan sonra sizlere 36 ay vadeye kadar ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak kamu bankaları tarafından borç kapatma kredisi imkanı sunulacaktır. Verilecek olan borç kapatma kredilerinde bankalar güncel olan borçlarınız için sizlere Kredi imkanı sunmaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank Kendi resmi internet siteleri üzerinden kredi başvuru formu ekranı açıyor. Devletin vermiş olduğu destek ile birlikte Kredi kullanacak olan kişiler 50.000 TL'ye kadar borç kapatma kredileri kullanmaları durumunda bankalar hemen tüm bankadaki ihtiyaç kredisi ve kart borçlarınızı hesaplayarak sizlere o limitlerde kredi onayı sunacaktır. Konut kredisi ve taşıt kredisi gibi Banka borçlarını kapatmak istiyorsanız bireysel borç kapatma kredisi başvurusu yapamazsınız.

Özellikle emekli olan kişilerin emekli maaşlarını taşımak kaydıyla 50.000 TL üzerindeki borçları içinde Kredi kullanabileceğini söyleyebiliriz. Emekli vatandaşlar emekli maaşları kamu bankalarına taşıyarak ayrıca diğer emekli kampanyalarından da faydalanabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.