Balkondan atılan tüp aracın cam tavanı kırarak sürücüyü başından yaraladı

Balkondan atılan tüp aracın cam tavanı kırarak sürücüyü başından yaraladı
Bir evin balkonundan atıldığı tahmin edilen tüp, seyir halinde olan bir otomobilin cam tavanını kırarak 24 yaşındaki sürücü Mehmet İşler'in kafasına isabet etti. Kafasına 19 dikiş atılan İşler şikayetçi oldu.

Olay, Bahçelievler’in Fevzi Çakmak Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü meydana geldi. İddiaya göre, 24 yaşındaki Mehmet İşler, arkadaşıyla birlikte evine gitmek için Fatih Caddesi'nde otomobiliyle seyir halindeyken, alev alan tüp bir apartmanın balkonundan aşağı atıldı.

bahcelievlerde-alev-alinca-balkondan-atilan-tup-surucunun-kafasina-dustu-3714-dhaphoto6.jpgYanan tüp Mehmet İşler'in arabasının cam tavanına düştü ve ardından yanan tüp, sürücü Mehmet İşler'i başına isabet etti. O esnada da otomobil içinde olan İşler'in arkadaşı ise yanan tüpü aracın dışına çıkararak patlama korkusuyla söndürmek için yol kenarına attı. Başından yaralanan Mehmet İşler, arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Mehmet İşler'in kafasına hastanede 19 dikiş atıldı. İşler, hastanede bir gün kaldıktan sonra taburcu edildi. İşler polis olayın ardından şikayetçi oldu.

bahcelievlerde-alev-alinca-balkondan-atilan-tup-surucunun-kafasina-dustu-3714-dhaphoto1.jpgTüpün başına isabet etmesi sonucu yaralanan Mehmet İşler, "Caddede aracımla ilerlerken, nereden geldiği belli olmayan piknik tüpü ilk başta aracıma isabet edip cam tavanı patlattı. Sonra kafama çarparak belli bir hasar oluşturdu kafamda. Şu an kafamda 19 dikiş var. Doku kaybım var, hissizlik var. Bununla ilgili kim olduğunu bilmiyorum ama bulunması için gerekli her şeyin yapılmasını istiyorum. Şikayetçiyim zaten bulunmasını istiyorum. Çünkü bu kasten öldürmeye teşebbüstür" dedi.

bahcelievlerde-alev-alinca-balkondan-atilan-tup-surucunun-kafasina-dustu-3714-dhaphoto5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.