Bakan Nebati uçakta yolcularla tartıştı: Erdoğan kazandı hazmedeceksiniz!

Bakan Nebati uçakta yolcularla tartıştı: Erdoğan kazandı hazmedeceksiniz!
THY'nin tarifeli seferine geç kalan Bakan Nebati ve yolcular arasında tartışma yaşandı. Nebati, kendisine tepki gösteren vatandaşlara "Seçimi AKP kazandı, Erdoğan kazandı kardeşim. Hazmedeceksiniz" dedi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Ankara seferini gerçekleştirmesi beklenen uçağa Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati geç kaldı.

Olumsuz hava koşulları sebebiyle rötar yaptığı belirtilmiş olan uçak, yolcuların iddiasına göre Bakan Nebati'nin geç kalması nedeniyle geç kalktı.

Nebati'nin gelmesiyle birlikte tansiyon yükseldi. Video ile kayıt altına alınan tartışma anlarında yolcunun Nebati'ye "Otobüs mü bu yolcu bekliyor. Türk Hava Yolları'nın uçağı bu! Böyle bir şey var mı?" dediği duyuldu.

"SEÇİMİ AKP KAZANDI, HAZMEDİN KARDEŞİM BU KADAR BASİT"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise arka koltukta oturan yolcu ile girdiği tartışmada "Biraz hazmedin kardeşim. Seçimi AKP kazandı, cumhurbaşkanlığını biz kazandık. Bu kadar basit hazmedin" ifadelerini kullandı.

YOLCULARDAN ADALET ÇAĞRISI

Nebati'nin bu sözleri, yolculardan birinin cep telefonuyla aldığı kayıtlara yansırken, Türk Hava Yolları'nda görevli kişilerin çekim yapılmasını engellemeye çalıştığı gözlemlendi. Bazı yolcuların Nebati'ye yönelik "Hak, hukuk, adalet" sloganı attığı görüldü. Nebati ise yolculara "Seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim" karşılığını verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.