Bağımlığa karşı yürüyüş

Bağımlığa karşı yürüyüş
Yeşilay Rize Şubesi, Hemşin ilçesinde bağımlılığa karşı bir sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleşti.

Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer, Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Yeşilay Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi ve gönüllülerin katıldığı yürüyüş, Atatürk Caddesi boyunca devam etti ve meydan parkında son buldu. Etkinliğe çay bardağı ile katılan Ali Kenan Pehlivan, tek bağımlılığının çay olduğunu belirterek yürüyüşe destek verdi.

Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer, yaptığı açıklamada, Hemşin'in Türkiye'nin en küçük ilçelerinden biri olduğunu belirterek, gençlerin öncülüğünde sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldığını ifade etti. Dinçer, kahvehanelerdeki vatandaşların da destek verdiğini ve birlikte güzel bir gün geçirdiklerini söyledi. Kaymakam, bölgede sigaradan ziyade çay bağımlılığının olduğunu ve sadece çay bağımlılığı olmasını temenni etti.

Yeşilay Şube Başkanı Selçuk Beşikçi ise vatandaşları harekete geçirmek amacıyla böyle bir yürüyüş düzenlediklerini belirterek, tembellik bağımlılığının kötü sonuçlar doğurduğunu vurguladı. Beşikçi, kahvehanelerdeki ve sokaktaki halkı yürüyüşe davet ettiklerini ve güzel bir katılım sağlandığını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.