Baba ve oğlundan öğretmene tekmeli-yumruklu saldırı!

Baba ve oğlundan öğretmene tekmeli-yumruklu saldırı!
Samsun'da bir öğrenci, kendisine tokat attığı gerekçesiyle beden eğitimi öğretmeni olan Murat Atay'ı babasına ve ağabeyine şikayet etti. Öğrencinin babası ve ağabeyi okula gelerek Atay'ı tekmeli-yumruklu dövdü. O anlar kameralara yansıdı.

DHA''nın haberine göre; Olay, 25 Kasım cuma günü Samsun''un Çarşamba ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu''nda meydana geldi. B.Ç. adlı öğrenci, okuldan sonra eve giderek ailesine Öğretmenler Günü''nde eden eğitimi öğretmeni Murat Atay''ın kendisine tokat attığını söyledi.

Durumu öğrendikten sonra yanına diğer oğlu E.Ç.''yi de alan baba Ferhat Ç., bahçede karşılaştığı Atay''a tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Okulda bulunan diğer öğretmenler ve idarecilerin araya girmesiyle sonlanan kavga sonrası baba ve oğul okuldan ayrıldılar. Olay sonrası hastaneye gidip darp raporu alan Atay, belgelerle birlikte polise şikayette bulundu.

Şikayetin sonrasında gözaltına alınan baba Ferhat Ç. ve oğlu E.Ç., sevk edildikleri adliyede hakim karşısına çıkarıldı. Hakim karşısına çıkan baba ve oğlu, adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Öğretmen Murat Atay’ın, okul bahçesinde Ferhat Ç. ve oğlu E.Ç.''nin saldırısına uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Ferhat Ç.’nin yumruk attığı Atay’ın yere düştüğü, oğlu E.Ç.''nin de tekme attığı, araya diğer öğretmen ve okul idarecilerinin girip, baba ve oğlunu uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü.

''ASLA EL KALDIRMAM''

25 yıllık meslek hayatında ilk kez böyle bir olay yaşadığını anlatan öğretmen Murat Atay, "Biz elbette olayın ardından şikayetimizi gerekli mercilere yaptık. Bundan sonrası adli bir süreç. Ben asla hiçbir öğrenciye el kaldırmam.

O kadar öğrencinin gözü önünde bunların yaşanması hiç yakışır bir olay değil. Binlerce öğrenci yetiştirdim; yetiştirmeye de devam edeceğim. Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın. Okula gidip, eğitim vermeye, yeni nesiller yetiştirmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.