Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonu

Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonu
Aydın'ın Nazilli ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, yeşil reçete ile satılan ilaçları piyasaya sürmek amacıyla usulsüz reçete ve rapor düzenleyen doktor, hastane personeli ve eczacı kalfaları dahil olmak üzere toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimleri ile Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nazilli Devlet Hastanesi'nde görev yapan bir doktorun yeşil reçete ile satılan ilaçları yazdığına dair gelen ihbar üzerine soruşturma başlattı.

Nazilli Cumhuriyet Savcılığı'nın koordinasyonunda yürütülen soruşturma sonucunda, 1 doktor, 2 hastane çalışanı ve 2 eczacı kalfasının da aralarında bulunduğu şüphelilerin yeşil reçete ile satılan ilaçları usulsüz şekilde düzenleyip piyasaya sürdükleri belirlendi. Ekipler, bugün sabah saatlerinde Nazilli'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. R.Ü., G.B., T.İ.K., Ş.K., V.G., M.G., C.D., G.Ö. ve H.C. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Yapılan aramalarda dijital materyaller ve reçeteler ele geçirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.