Aydın'da emniyet ekipleri denetimler gerçekleştirildi

Aydın'da emniyet ekipleri denetimler gerçekleştirildi
Aydın Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği tarafından görevlendirilen resmi ekipler denetimleriyle göz açtırmıyor.

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda amaç vatandaşların huzur ve güvenliklerini sağlamak oluyor. Tüm çalışmalar aralıksız sürerken, suç ve suçluların yoğun olarak bulunduğu yerlerde dron destekli operasyonlar yürütülüyor. Çalışmalarda ekipler; tren garı, otogar, alışveriş merkezleri, okul çevreleri, şehir giriş ve çıkışları gibi bölgelerde Mobil PTS sistemiyle uygulamalarını devam ettiriyor.
TABANCA VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

5 Şubat-11 Şubat 2024 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar sonucunda çok sayıda suç ve suç unsuruna rastlandı. Yapılan denetimlerde 14 bin 940 şahsın sorgulaması gerçekleştirilirken, 13 bin 251 araç da sorguladı. 34 aranan şahıs ve ayrıca 2 çalıntı otomobil ile 4 aracın hacizli yakalamalı olduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından 480 olaya müdahale edildi; 1 kurusıkı tabanca, 3 şahıstan 3 gram uyuşturucu madde, 3 şahıstan 3 gram esrar maddesi, 2 şahıstan 24 uyuşturucu hap ele geçirildi. Öte yandan Mobil PTS sistemiyle 10 bin 291 aracın sorgulaması tamamlandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.