Aydın'da beton dökme aracı şaha kalktı

Aydın'da beton dökme aracı şaha kalktı
Kuşadası, Aydın ilçesinde bugün yaşanan olay, inşaat çalışmaları sırasında beton dökme aracının beklenmedik bir şekilde yan yatarak şaha kalkmasıyla sarsıldı.

Türkmen Mahallesi Sevinç Sokak'ta meydana gelen bu olay, çevrede kısa süreli korku ve endişeye neden oldu.

İddiaya göre, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan bir binanın inşaat çalışmalarında, beton dökme aracının şoförü, yolun dar olduğunu belirterek sabitleme ayaklarından üçünü açmadı. Ancak bu karar, beklenmedik sonuçlar doğurdu. Aracın ağırlığı ve dengesiz durumu nedeniyle yan yatıp şaha kalkmasıyla birlikte, 20 metrelik kolu yan tarafta bulunan bir apartmana çarparak zarar verdi.

Olayın ardından bölgeye hızla müdahale eden itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemleri alarak kaza yerine sevk edildi. İş makinesinin vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından, soruşturma başlatıldı.

Yaşanan bu beklenmedik olay, inşaat sektöründe dikkatli olunması gerektiğine dair bir kez daha uyarı niteliği taşıdı. Herhangi bir malzeme veya aracın kullanımında güvenlik tedbirlerinin titizlikle uygulanması gerektiği vurgulanırken, çevre sakinleri de benzer olayların önüne geçilmesi için gerekli önlemlerin alınmasını talep ettiler.

aw140350-02.jpg

aw140350-01.jpg

aw140350-04.jpg

aw140350-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.