Aydın'da aranan şahıslara yönelik operasyonda 29 kişi yakalandı

Aydın'da aranan şahıslara yönelik operasyonda 29 kişi yakalandı
Ülke genelinde gerçekleştirilen 'Aranan Şahıslar Operasyonu' kapsamında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan 65 kişiden 29 şahıs yakalanarak tutuklandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Türkiye genelinde 9-10 Şubat 2024 tarihleri arasında 'Aranan Şahıslar Operasyonu' hayata geçirildi.

Aydın'da da çalışmalar başlatıldı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranması bulunan kişilere göz açtırmayarak operasyonlarını sürdürdü. Bu kapsamda çalışan 52 ekip ve 395 personelin katılımıyla il genelinde 'hırsızlık ve dolandırıcılık suçları' başta olmak üzere araması bulunanların yakalanma çalışmaları yapıldı. Düzenlenen operasyonla kesinleşmiş hapis cezası bulunan ; 2 yıl altı 16 şahıs, 2-5 yıl arası 8 şahıs, 5-10 yıl arası 4 şahıs, 10 yıl ve üzeri 1 şahıs ile ifadeye yönelik 36 şahıs olmak üzere toplam 65 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Aydından bu kişilerden 29'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.