Avcılar’da trafiği kilitleyen kaza

Avcılar’da trafiği kilitleyen kaza
Avcılar’da yolun kentsel dönüşüm kapsamındaki bina inşaatı nedeniyle bir süreliğine kapatılması üzerine alternatif yola yönelen İETT otobüsü hatalı park edilen araçtan dolayı dönemeyince hasarlı kaza oldu. Bölgede trafik 40 dakika kilitlendi.

Merkez Mahallesi Fatih Sokak’ta kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen bir bina inşaatı için dün sokak ulaşıma kapatıldı. İETT otobüslerinden biri alternatif yol olarak ilerideki Talimhane Sokak’a yöneldi. Cihangir-Şahintepe seferini yapan körüklü İETT otobüsünün şoförü Denizköşkler Caddesi’nden dönmek isterken iki taraftaki kavşakta park eden araçlar nedeniyle kaza yaptı. Otobüsün arka tarafının kavşakta park eden minibüse çarpması üzerine tespit yapılabilmesi için trafik durdu. Caddenin iki tarafından geçmek isteyen araç sürücüleri ile aynı hattı kullanan arkadan gelen İETT otobüsleri hareket edemez oldu. Otomobiller ters yönde de olsa ara yollardan yollarına devam ederken, İETT otobüsündeki yolcular dakikalarca araçta bekledi, bir bölümü inerek D-100 karayoluna kadar yaya yürüdü.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile kapanan yol 40 dakika sonra açılabildi. Yolcular zor durumda kaldıklarını belirtirken, Nesrin Dinçer "Araçlara buradan geçerken otobüslerin arka tarafı çarpıyor. Araçlara park yeri bulmaları gerek. Biz de mağdur oluyoruz" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.