Avcılar Belediyesi'nde yeni dönem başladı

Avcılar Belediyesi'nde yeni dönem başladı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, görevi Turan Hançerli'den devraldı.

Avcılar Belediyesi'nde gerçekleşen devir teslim töreni coşkuyla kutlandı. CHP'den Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu'ndan aldıktan sonra belediye binasına geldi. Çaykara, belediye binası önünde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Kalabalığa hitap eden Çaykara, ardından devir teslim töreni için başkanlık makamına çıktı. Başkanlık makamında gerçekleşen törende, Turan Hançerli, Çaykara'ya görevi resmen devretti.

Tören sırasında konuşan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, "Kıymetli belediye başkanım ve değerli büyüğüme teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamı çıkan sonuçların bizim için önemli bir anlamı var. Vatandaşlarımızın bize yüklediği sorumluluğun bilinciyle, Avcılar'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağız. Türkiye'yi sosyal demokrat bir anlayışla yönetmeliyiz, hizmette insanları ayrıştırmamalıyız. Bizler Avcılar'da başarıyı taçlandıracağız. İstanbul'un muhafızı Ekrem İmamoğlu başkanımızla birlikte çok daha iyi hizmetler yapacağız. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Turan Hançerli ise, "Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanına koltuğu teslim etmekten onur ve gurur duyuyorum. Beş yıl boyunca Avcılar'a hizmet ettik. İnanıyorum ki Utku Caner Çaykara da Avcılar'a çok iyi hizmetler sunacak. Onun yanında olacağım, hayırlı olsun" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.