ATM kartı sahiplerine 50 bin TL nakit müjdesi

ATM kartı sahiplerine 50 bin TL nakit müjdesi
ATM kartı sahiplerine 50.000 TL nakit para yatırılacak. Ödemeler ise istenildiği gibi yapılabilecek. ATM kartı olan kişilere 50.000 TL ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

ATM kartı sahiplerine 50 bin TL nakit müjdesi

ATM Kartı Olanlara 50.000 TL Nakit Yatırılacak, Ödemeleri de İstediğiniz Gibi Yapacaksınız. ATM kartı olan kişilere 50.000 TL ödeme şartları belli oldu. ATM kartı kullanıyorsanız, bankanız üzerinden başvuru yaparak kredi kullanabilecek ve kredi notunuza göre faiz oranlarından yararlanacaksanız. Son zamanlarda kredilerde banka şubelerine gitmeden işlemler yapılıyor. Banka şubelerine gitmeden kredi almak isteyenlere de ATM kartı olması durumunda, 50.000 TL'ye kadar nakit imkanı bankaların internet bankacılığı üzerinden veriliyor. Banka kredi notu uygun olan ve banka kredi notu haricinde gelir durumunda da sıkıntı olmayan kişilere, bankalar online (çevrimiçi) kredi imkanı tanıyor.

ATM üzerinden 50.000 TL almak isteyenler, Denizbank, Akbank, Ziraat Bankası, QNB Finasbank, Enpara.com Bankası, Aktifbank, Vakıfbank ve TEB bankası üzerinden online 50.000 TL onay alabileceklerdir. Bu bankalarda hesapları olan kişiler, bankanın internet şifresini alarak mobil uygulama üzerinden hemen başvuru yapabileceklerdir. ATM üzerinden 50.000 TL'ye kadar kredi alacak olan kişilere banka şartlarına uygun olması durumunda hemen 36 ay vadeli hesaplarına para (nakit) yüklemesi yapılacaktır. 

Okul İhtiyaçları İçin Son Dakika: 10.000 TL Faizsiz Ödeme Yapılacak, Tüm İhtiyaç Sahipleri 0 Faiz İle Alacaklar

QNB Finansbank'tan Hemen Başvuru İmkanı...

QNB Finansbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler, 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli kredi kullanabilmeleri için 1400 ve üzerinde bir kredi notu olması gerekmektedir. QNB Finansbank üzerinden 1400 ve üzerinde kredi notu yoksa, banka kredi değerlendirmesini banka genel müdürlüğü yapacaktır. TC kimlik numaranızı 5030 numarasına göndererek, hemen kredi başvurusu yapabilir, onaylı tutarı hemen görebilirsiniz. 

Denizbank'tan SMS ile Başvuru İmkanı...

Denizbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişiler, 3280 numarasına "Kredim TC Kimlik" yazarak hemen başvuru yapabileceklerdir. 3280 numarasına attığınız mesaj sonrasında 3 dakika içinde sizlere kredi sonucu gelecektir. SMS ile kredi başvurusu yapacağınız zaman, ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme yapabileceksiniz. 3280 numarasına attığınız mesaj sonrasında hemen sizlere sonuç verilecek ve bu sonuca göre de krediniz kullandırılacaktır. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.