Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret eden dönerci serbest bırakıldı

Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret eden dönerci serbest bırakıldı
Erzurum'da Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için skandal ifadeler kullanan Üçler Döner'in sahibi Mustafa Atmaca tutuklanmıştı. Atmaca iki gün tutukluluğun ardından bugün serbest bırakıldı.

Sosyal medyada açtığı canlı yayında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Erzurumlu dönerci Mustafa Atmaca, iki günlük tutukluluğunun ardından Atmaca, verem hastalığı tedavisi gördüğü gerekçesiyle bugün serbest bırakıldı.

Sosyal medya üzerinde 650 bin takipçisi bulunan Mustafa Atmaca, 10 Kasım günü Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret etti.

ekran-alintisi2.jpg

İki gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılan Atmaca, tutuksuz yargılanacak. Atmaca'nın verem hastalığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA HAKARET ETMİŞTİ

Mustafa Atmaca sosyal medyada canlı yayında tartıştığı bir takipçisine "Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs te bizim toprağımız. Siz İsrail'e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti" İfadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.