Ataşehir'de trafik kazası! 3 yaralı

Ataşehir'de trafik kazası! 3 yaralı
Ataşehir semtinde, bir servis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu üç kişi yaralandı. Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı.

Olay, saat 14.00 sularında Ataşehir Kayışdağı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 YC 4126 plakalı Opel marka otomobil, Kayışdağı Caddesi'nde seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve 06 AG 9696 plakalı servis aracıyla kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan iki kişi ile servis aracı sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Otomobilin motor kısmında meydana gelen küçük çaplı yangın çevredeki sürücüler tarafından söndürüldü. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri, vatandaşların ihbarı üzerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar çekiciler yardımıyla kaldırılırken, cadde bir süre trafiğe kapandı. Ayrıca kaza sebebiyle cadde üzerinde park halinde olan 34 DLR 014 plakalı bir otomobilde hasar meydana geldi.

Olayın tanıklarından Orkun Debe, yaşananları şu şekilde anlattı: "Okula gidiyorduk, aracı park ettikten sonra bir fren sesi duyduk. Başımızı çevirdiğimizde arabanın takla attığını gördük. İçerideki arkadaşlarımız şans eseri hafif yaralandılar. Hastaneye ambulanslarla sevk edildiler."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.