Asgari ücrette anlaşma sağlandı ‘Erdoğan Şimşek’e maliyetini hesaplattı

Asgari ücrette anlaşma sağlandı ‘Erdoğan Şimşek’e maliyetini hesaplattı
Gazeteci Cem Küçük, milyonların merakla beklediği 2024 asgari ücret zammında anlaşma sağlandığını açıkladı.

Milyonlarca vatandaş dört gözle Ocak 2024’te yapılacak asgari ücret zammını bekliyor. Hükümete yakın bir isim olan Gazeteci Cem Küçük, TGRT’deki canlı yayında asgari ücrette anlaşma sağlandığını açıkladı. Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibine bütçe maliyetini hesaplattığını iddia etti.

BU HAFTA BELİRLENECEK

2024 yılında geçerli olacak asgari ücreti tespit çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 7 milyon asgari ücretli çalışanın dışında toplumun her kesimini ilgilendiren asgari ücret zammı bu hafta yapılacak üçüncü toplantıyla birlikte belirlenecek. Hükümete yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük, TGRT canlı yayınında milyonlarca kişinin ne kadar olacağını merakla beklediği asgari ücret ile ilgili açıklama yaptı.

MEHMET ŞİMŞEK’E MALİYETİNİ SORDU

Gazeteci Cem Küçük, asgari ücrette karar kılındığını ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın asgari ücret için farklı bir rakam istediğini iddia etti. Küçük, komisyon tarafından asgari ücrette 16.000 TL rakamının belirlendiğini fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Mehmet Şimşek ve ekibine 17.000 TL’nin bütçe maliyetini sordurduğunu belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.