Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali hakkında karar açıklandı

Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali hakkında karar açıklandı
'Söylemezsem Olmaz' programında Hadise’nin Reza Zarrab ile ilişki yaşadığı iddialara karşı Hadise dava açmıştı. Sunucular Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali hakkında karar belli oldu.

'Söylemezsem Olmaz' programında sunuculuk yapan Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali Hadise’nin Rezza Zarrab ile ilişki yaşadığını öne sürmüştü.

Ardından Hadise’nin avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu bu iddiaların müvekkilinin onur ve saygınlığını zedelediği iddiasıyla yorumcular ve programa 50 bin TL manevi tazminat davası açmıştı.

asfgasgasgsagsgasg.jpg

“KİŞİSEL HAKLARINA SALDIRILMIŞTIR”

Hadise'nin avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu duruşmada şu açıklamaları yapmıştı;

"Davaya konu olan programda üç sunucu, kin ve düşmanlıkla müvekkilime yönelik ifadeleri kullanmışlardır. Bu eylemler nedeniyle müvekkilin kişisel haklarına saldırılmıştır. Müvekkil manevi olarak zarar görmüştür. Davamızın kabul edilmesini talep ediyoruz”

hadise.jpg

DAVA DİLEKÇESİNDE TEHDİT EDİKLERİ DE VAR

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sunulan dava dilekçesinde Bircan Bali, Harutyan Dalga olarak da bilinen Arto ve Seren Serengil, davalı kanalda yayınlanan programda, her gün müvekkilin kişisel haklarına saldırarak Reza Zarrab ile birlikte olduğunu iddia ettiğini belirtirken davalılar, ellerinde iddialarını destekleyen deliller olduğunu ileri sürerek bu delilleri kamuya açıklayacaklarını tehdit ettiklerini açıkladı.

KARAR BELLİ OLDU

Son olarak mahkeme kararı belli oldu. davalı üç sunucu ile televizyon programı sorumlusunun toplamda 20 bin TL manevi tazminat ödemelerine yönelik karara bağlandı.

fotooooo-s.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.