ARGEM’li çocuklar piknikte eğlendiler

ARGEM’li çocuklar piknikte eğlendiler
ARGEM Yaz Okulları kapsamında dini eğitimler alan 700 öğrenci ve aileleri İmrahor Mesire Alanı’nda düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

ARGEM’li çocuklar piknikte eğlendiler

Aydın SOYLU / Dokuz Sütun

Pikniğe gelen onlarca çocuk zıp zıp, şişme oyun parkurları ve kaydıraklar da oynayarak pikniğin tadını çıkardı. Ayrıca piknikte yoğurt yeme yarışması, halat çekme ve çuval yarışmasıyla ortaya renkli görüntüler çıktı.

Pikniğe yoğun ilgi gösteren aileler ise yanlarında yiyecek ve içecek getirerek pikniğin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar mangalda et pişirirken bazıları ise Arnavutköy Belediyesinin ikram etmiş olduğu yemeklerden yedi.

Arkadaşlarıyla piknikte çok eğlendiğini söyleyen Berfin Yazar, “Burada zıp zıp oyunu ve ortada çömlek oyunu oynadık. Kalabalık piknikleri çok seviyorum. Çünkü daha çok neşeli olunuyor” dedi. Pikniğe katılan Hüseyin Ege Yıldıztepe ise “Buraya gelen vatandaşların eğlendiğini görmek çok güzel. Burada bir sürü çocuklar var.

 Kalabalık piknikler çok güzel oluyor. Çünkü farklı farklı arkadaşlıklar ediniyoruz. Bugün saklambaç, ebelemece ve futbol oynadım” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.