Arda Turan’ın Seçil Erzan’ın kulağına fısıldadığı isimler ortaya çıktı

Arda Turan’ın Seçil Erzan’ın kulağına fısıldadığı isimler ortaya çıktı
Arda Turan ile Seçil Erzan arasında gerçekleşen olay yaratan mesajlar ortaya çıktı. Daha önce adı hiç anılmayan isimleri Arda Turan’ın, Seçil Erzan fonuna yatırım yapmaları için tavsiye verdiği mesajlar ortaya çıkıt.

Aylardır Türkiye gündeminde yer alan ve konu ile alakalı sürekli yeni bilgiler gelen, fon vurgununda flaş gelişmeleri Yeniçağ Gazetesi ortaya çıkardı. Seçil Erzan’ın emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmadan önce kırdığı telefon, siber güvenlik uzmanları tarafından incelendi.

Siber güvenlik uzmanlarının inceleme sonucunda, Seçil Erzan’ın telefon ile mesajlaştığı ve daha sonra sildiği tüm mesajlar geri getirildi.

Uzman tarafından hazırlanan bilirkişi raporuna Yeniçağ Gazetesi ulaştı. Savcılık soruşturma dosyasına da giren bu raporda birbirinden önemli detayları ortaya çıkarmış oldu.

İşte Yeniçağ'ın ulaştığı Seçil Erzan-Arda Turan arasındaki tüm mesajlaşmalar...

Seçil Erzan’ın uzman tarafından incelenen telefonunda en önemli ve en merak edilen detaylarından bir tanesi de Arda Turan ile ilgili olan bölümüydü.

Arda Turan’ın Seçil Erzan ile hem Whatsapp üzerinden hem de Instagram üzerinden mesajlaştığı, gözaltına alınmadan hemen önce de bu mesajları telefonundan sildiği belirlendi. Siber güvenlik uzmanı silinen bu mesajları geri getirerek çok önemli detayların gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Siber güvenlik uzmanının raporlarına yansıyan mesajlaşmalarda Seçil Erzan ile Arda Turan arasında ilk diyaloğun 14 Aralık 2022 tarihinde Arda Turan’ın Seçil Erzan’a, ‘Sen bana oradan çıkarken yazarsın’ mesajıyla başlıyor.

19 Aralık tarihine kadar birbirlerine mesaj atmayan Arda Turan ile Seçil Erzan arasındaki yoğun diyalog da bu tarihten sonra başlıyor.

Suudi Arabistan’da hacda olduğunu attığı mesajlarda belirten Arda Turan ile Seçil Erzan arasında şu diyalog yaşanıyor;

Yazışmalara göre, Arda Turan'ın hacca gittiği sıralarda Seçil Erzan'ın ödemelerle ilgili bilgi verdiği de yer aldı.

Sanık Seçil Erzan, “Yarınki ödemen için ben saat 2'de alacağım. Senden ricam bana 3 gibi birini yönlendirirsen teslimat yapayım.” Şeklindeki mesajına Arda Turan’ın cevabı ise, "Allah'ım sana geliyorum :))" oldu.

İŞTE O MESAJLAR;

Seçil Erzan: "Yarınki ödemen için ben saat 2'de alacağım. Senden ricam bana 3 gibi birini yönlendirirsen teslimat yapayım."

Arda Turan: "Allah'ım sana geliyorum :)) "

Seçil Erzan: "Sen bir tanesin iyi ki varsın."

Arda Turan: "Annene Kabe ile Medine kokusu aldırıyorum. Onları koklat ona."

Seçil Erzan: "350 teslim ettim. Kalanı sen gelince."

Arda Turan: "100 binle çarp sevap o kadar:) Kabe'deyken verdin ya :)"

ARDA TURAN ADI HİÇ GEÇMEMİŞ O İSİMLERİ VERDİ

Arda Turan ile Seçil Erzan arasındaki mesajlaşmalarda daha önce basında adı hiç geçmeyen birinin de olduğu ve Arda Turan tarafından Seçil Erzan’a fona dahil edilmesi için tavsiye verdiği ortaya çıktı.

MEHMET AĞAR’IN OĞLU TOLGA AĞAR’I ÖNERDİ

Seçil Erzan’ın fonuna kaptırdığı paralarını bir an önce geri almak isteyen ve fona dahil ederek bunu gerçekleştirmek isteyen Arda Turan’ın, Seçil Erzan’a Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar’ı tavsiye ettiği gün yüzüne çıkarılan bu mesajlar ile öğrenilmiş oldu.

Arda Turan ve Seçil Erzan arasında geçen diyalogda, Emre Çolak, Hakan Balta gibi isimlerin fona nasıl dahil edilebileceği üzerinde konuşulduğu, Arda Turan’ın Seçil Erzan’a Tolga Ağar’ı önerdiği ancak bunun Seçil Erzan tarafından reddedildiği de ortaya çıkmış oldu.

İşte Yeniçağ’ın ulaştığı raporda Erzan ve Turan ikilisinin fona yeni isimleri dahil etmek için yaptıkları o diyalog;

Arda Turan: Emre yetişmez diyor

Seçil Erzan: Tekrar sormuş mu ?

Arda Turan: Darmadagın oldum

Seçil Erzan: Emre çözecek gibi

Seçil Erzan: Arıyorum seni şu an

Seçil Erzan: Nazlı kuzenim

Arda Turan: Hocaya birsey dedik mi

Seçil Erzan: Hayır demedik

Seçil Erzan: E.. çözecek gibi

Arda Turan: İnsallah bakalım

Seçil Erzan: Ben inanıyorum yazdı bana da

Arda Turan: İnan bana samimiyetten soyluyorum basım tuttu

Seçil Erzan: Sakin ol çözücez

Arda Turan: Hic müsterimiz yokmu

Arda Turan: Bunu koyucak mesala buna iyi birsey verelim

Seçil Erzan: Sen mi konusacaksın

Arda Turan: Senin varsa tanıdıgın veya bu islemi yaptırdığımız

Arda Turan: Daha once

Seçil Erzan: Düsünüyorum

Arda Turan: Bir iki kisiye sordum nakitleri yo

Seçil Erzan: Dur bulucam

Seçil Erzan: Düsünüyorum

Seçil Erzan: H. Balta ile samimimisin ?

Arda Turan: Evet seninlemi calısıyo

Seçil Erzan: Bizle F da çalısıyordu

Seçil Erzan: Çok bilmis onun esi

Arda Turan: Evet konusu

Arda Turan: Tolga ağar..?

Arda Turan: Mehmet ağar ın oglu

Seçil Erzan: Tanımıyorum

Seçil Erzan: Söyleme onlara

Arda Turan: Ok

Arda Turan'ın Seçil Erzan’ın fonuna dahil etmeye çalıştığı Tolga Ağar'ın ise Mehmet Ağar'ın oğlu olduğu, ayrıca 27. dönem AKP Elazığ milletvekilliği de yaptığı, şu anda ise AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörü olduğu da elde edilen bilgiler arasında.7.jpg

‘‘HAKAN ATEŞLE DE KONUŞACAĞIM’’

11 Nisan 2023 tarihinde Çorlu’da gözaltına alınmadan önce telefonunu kıran Seçil Erzan’la Arda Turan arasındaki son mesajlaşma,10 Mart 2023 tarihinde gerçekleştiği tespit edildi.

Turan'ın, yatırdığı paraların büyük bir kısmını alamamasından dolayı Seçil Erzan’a hesap sorduğu sırada, attığı son mesajda konuyu Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e taşıyacağını söyledi.

Erzan ise Arda Turan’ın bu çıkışına cevap olarak kendisini oyalamadığını, yaşananların tek sorumlunun kendisi olduğunu söyledi.1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7-001.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11-001.jpg12-001.jpg13-001.jpg14-001.jpg15-001.jpg16-001.jpg17-001.jpg18-001.jpg19-001.jpg20-001.jpg21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg30.jpg31.jpg32.jpg33.jpg34.jpg36.jpg37.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.