Arda Güler'in şutu direkten döndü 'Real Madrid kazandı'

Arda Güler'in şutu direkten döndü 'Real Madrid kazandı'
Real Madrid, Osasuna deplasmanından 4-2’lik galibiyetle ayrılırken, sonradan oyuna giren Arda Güler ise direğe takıldı.

La Liga’da Osasuna deplasmanından 4-2’lik galibiyetle ayrılan Real Madrid, liderliğini sürdürdü. Karşılaşmada sonradan oyuna giren milli futbolcu Arda Güler'in de bir şutu ise direkten döndü.
İspanya La Liga’nın 29. haftasında Real Madrid, Estadio El Sadar’da Osasuna’na ile karşılaştı.

Mücadelenin henüz 4. dakikasında Vinicius Junior’un golüyle eflatun-beyazlılar öne geçerken hızlı cevap veren ev sahibi Osasuna ise 7. dakikada skoru eşitledi. Ancak hız kesmeyen Real Madrid, 18. dakikada Dani Carvajal’ın golüyle yeniden öne geçen taraf oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla bitti.

İkinci yarıda ise Madrid ekibi 61’de Brahim Diaz ve 64’te Vinicius Junior’un skoru 4-1’e geldi. Osasuna, 90+1’de bulduğu golle farkı 2’ye indirse de mücadeleyi kaybetti.

Real Madrid, sahadan 4-2 galip ayrılırken, puanını 72’ye yükselterek maç fazlasıyla Girona’nın 10 puan önünde liderliğini devam ettirdi.

ARDA GÜLER DİREĞE TAKILDI

Milli futbolcu Arda Güler de maçın 85. dakikasında Vinicius Junior’un yerine oyuna girdi. Bir önceki lig maçında Celta Vigo’ya karşı ağları sarsan Arda, bu müsabakada da golü kıl payı kaçırdı. 90+4. dakikada orta sahadan etkili bir şut çıkaran genç futbolcunun vuruşunda top üst direkten geldi.

aw164038-02.jpg

aw164038-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.