Aras Bulut İynemli'den Disney açıklaması

Aras Bulut İynemli'den Disney açıklaması
Disney'in dünya genelinde yayınlamaktan vazgeçtiği "Atatürk" dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Arif Aydın KAPLAN / KAMU SON HABER

Platform, Atatürk dizisini sadece Türkiye'de yayınlayacağını duyurmuştu. Dizinin başrolü Aras Bulut İynemli, Disney Plus'un kararının ardından ilk kez konuştu.

Etiler’de gazetecilere yakalanan oyuncu Aras Bulut İynemli, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Yapım şirketi ve platform böyle bir karar aldı. Benim için aslolan şey hikayenin seyirci ile doğru şekilde buluşması. Atatürk’ün zaten dünyanın en büyük liderlerinden biri olduğunu anlatmaya gerek bile yok. Benim de oynayan kişi olarak ve bu sorumluluğu alan kişi olarak Atatürk’e ve projeye sahip çıkmak en büyük görevim. Bu yüzden dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım."

DİSNEY'DEN İPTAL KARARI

Disney Plus, geçtiğimiz ay platformda yer alan tüm orijinal Türk yapımlarını Türkiye dışındaki ülkelerden kaldırmıştı. Bu kararın ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının konu alındığı Atatürk dizisini sadece Fox Tv'de yayınlama kararı alan Disney Plus'a tepkiler çığ gibi büyüdü.

Disney'in geçen yıldan beri duyurusunu yaptığı "Atatürk" dizisini yayınlamama kararının ardında Ermeni lobisi olduğu düşünülüyor.

Dizinin yayınlanmaması için baskı uygulayan ve Atatürk'ü zalimlikle suçlayan Ermeni Lobileri Disney'in bu kararının ardından kutlama mesajları paylaştı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.