Araç sahipleri dikkat: Zorunlu ama fiyatı artık dudak uçuklatıyor

Araç sahipleri dikkat: Zorunlu ama fiyatı artık dudak uçuklatıyor
Enflasyonla beraberinde artan hayat pahalılığı vatandaşlara güçlük çektirmeye devam ediyor. Yeni zammın açıklanmasının ardından bir çok sektöre peş peşe zam geldi. Trafik sigortası da en fazla zamlanan hizmetlerden biri oldu, üstüne üstlük hasarsızlık indirimi de azaldı.

Yeni yılla birlikte sektörlere gelen zamlar şaşırtmaya devam ediyor. Trafik sigortası fiyatları da değişti. Bilindiği gibi trafik sigortası, tüm araçlar için zorunlu buna rağmen megakent İstanbul''da yaşayan araç sahiplerinin ödeyeceği trafik sigortası tutarı 10 bin TL''yi aştı. Öte yandan  hasarsızlık indirimi de düştü. 

Araç sahipleri şimdi yandı! Yeni yılda rekor artış geliyor... Arabaya  binmek artık lüks olacak...

İSTANBUL''DA 10 BİN TL''Yİ GEÇTİ!
Kazaya karışan araç sahiplerinin ödeyeceği tutar İstanbul''da 10 bin TL''yi aştı! Trafiğe kayıtlı araç sayısı 26 milyonu aştı. Bütün sürücüler zorunlu trafik sigortasını yapmak zorunda. En düşük sigorta bedeli 2 bin 477 lira!

HASARSIZLIK İNDİRİMİNDE AZALMA! %32...
İstanbul''da 1. basamak primi 10 bin lirayı aştı. Prim %135 arttı. Hasarsızlık indirimi de düştü. 7. basamak için uygulanan %45''lik indirim %32 olarak belirlendi.
Trafik sigortasının birinci basamağında %135 artırım söz konusuyken bu durum 2. basamakta %90 zam olarak karşımıza çıkıyor. 3. basamakta %45 artırım 5. basamakta %10 indirim 6. basamakta ise %22 indirim var. Yine 7. basamağa da %42 indirim yapıldı.

İlk taksit bu ay... Hangi araç sahibi ne kadar MTV ödeyecek? - Yeni Soluk

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.