Araç anlaşmazlığı cinayetine tutuklama

Araç anlaşmazlığı cinayetine tutuklama
Manisa'da Fırat Yurteri'nin öldürülmesiyle ilgili İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan araç satışı anlaşmazlığına dayalı tartışmada, gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Olay, Karabağlar ilçesi Yaşar Kemal Mahallesi 6004'üncü Sokak'ta önceki gün saat 10.00 sıralarında gerçekleşti. A.Ö. (36) ile Fırat Yurteri arasında sokakta başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü. Tartışmanın büyümesi üzerine A.Ö., belindeki silahı çıkararak kaçmaya çalışan Yurteri'ye ateş açtı. Yurteri, sırtına isabet eden 4 kurşunla yaralandı. Olayı duyanlar, Yurteri'yi yaralı halde bulup polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak Yurteri, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlk müdahalenin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Yurteri, hayatını kaybetti.

Başlatılan soruşturma sonucunda, şüpheli A.Ö. ile ona yardım eden İ.Ö. (63) ve B.Ö.'nün (16), Yurteri'ye ait otomobille kaçtığı belirlendi. Şüpheliler, daha sonra araç değiştirip Manisa yönüne doğru ilerledi ve suç aleti olarak kullanılan tabancayı İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde boş bir araziye attılar.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile İstihbarat ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucunda, 3 şüpheli dün Manisa'nın kırsal Demirci Mahallesi'nde yakalandı. Şüphelilerden A.Ö.'nün, Fırat Yurteri'den aldığı otomobilin parasını ödememesi üzerine çıkan tartışmada olayın yaşandığı iddia edildi.

İzmir'e getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden A.Ö. ve B.Ö. tutuklandı, İ.Ö. ise serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.