Wanda Nara'nın talepleri dudak uçuklattı

Wanda Nara'nın talepleri dudak uçuklattı
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu İcardi'nin menajeri Wanda Nara'nın sözleşme için sarı kırmızılılardan istedikleri dudak uçuklattı.

FOTOMAÇ - Süper Lig şampiyonluğu sonrası Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Transferde öncelik olarak sarı kırmızılılarda kiralık durumda olan başarılı yıldız Icardi'nin transferine yoğunlaşıldı.

Sarı kırmızılı ekip PSG ile 1 yıllık sözleşmesi olan Icardi'nin bonservisini almayı hedefliyor. Bu doğrultuda Icardi'nin menajerliğini yapan Wanda Nara ile masaya oturuldu. Wanda Nara'nın sarı kırmızılardan şartları ise dudak uçuklattı.

İşte o şartlar,

- 3'ü peşin yıllık 6 milyon euro garanti ücret

-11 başladığı ilk 5 resmi maçın ardından 250 bin, ilk 11 başladığı 10. resmi maçın ardından 500 bin, 15'. maçın ardından ise 750 bin euro hesabına yatırılacak. Bir sezonda maç oynama bonusu 1.5 milyon euro'yu geçemeyecek.

- Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğunda 250 bin euro, Avrupa Ligi şampiyonluğunda ise 750 bin euro ödenecek.

- UEFA organizasyonlarında kazanılan her maç için 35 bin euro, ligde kazanılan her maç için 20 bin euro, kupada kazanılan her maç için 8 bin euro ekstra prim alacak.

- Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 250 bin euro, çeyrek finalde 400 bin euro, yarı finalde 500 bin euro, şampiyonlukta 5 milyon euro ödeme yapılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.