Apartmanda çıkan yangın 1 can aldı 3 kişi yaralandı

Apartmanda çıkan yangın 1 can aldı 3 kişi yaralandı
İzmir, Bornova'da meydana gelen bir apartman yangınında bir kayıp yaşandı. Yangında, bir kişi yaşamını yitirdi ve üç kişi dumandan zarar gördü.

Ergene Mahallesi'nde yer alan ve dört katlı olan bir binanın üçüncü katında gece saatlerinde yangın çıktı. Alev ve dumanları gören mahalle sakinleri durumu hemen yetkililere bildirdi ve olay yerine itfaiye, polis ve acil sağlık ekipleri yönlendirildi. Bina sakinleri güvenlik önlemi olarak dışarı tahliye edilirken, itfaiye yangına hızla müdahale etti.

Yangın, itfaiyenin etkili müdahalesiyle çevre binalara zarar vermeden kontrol altına alındı. Yapılan incelemelerde 90 yaşındaki Hakkı Zeki Koçeli'nin yangında hayatını kaybettiği tespit edildi. Aynı dairede yaşayan Koçeli'nin oğlu, gelini ve torunu ise dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen aile üyelerinden İ.K., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken, H.K. ve B.K. ayakta tedavi gördü. Hakkı Zeki Koçeli'nin vefatı sonrası, cesedi savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na nakledildi. İtfaiye ekipleri yangının nasıl başladığını anlamak için araştırmalarına devam ediyor ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.