Antalya'da trafikte bıçaklanarak öldürüldü

Antalya'da trafikte bıçaklanarak öldürüldü
Antalya'da trafikte yaşanan tartışmada bıçaklanan kişi hayatını kaybetti, şüpheli gözaltına alındı.

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Kuzeyyaka Mahallesi'nde, Yeşilırmak Caddesi üzerinde ilerleyen 07 YSL 38 plakalı otobüsün şoförü 53 yaşındaki N.G. ile 45 yaşındaki otomobil sürücüsü Önder Çakır arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine N.G., Çakır'ı bıçakla yaraladı. Çakır'ın eşi ve kızının ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Çakır, ambulansla önce özel bir hastaneye, ardından da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

aa-20240428-34404919-34404917-antalyada-trafikte-cikan-tartismada-bicaklanan-kisi-oldu.jpg

Çakır'ın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan yakınlarına teslim edildi. Olayın ardından kaçan otobüs şoförü N.G., polis tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı. Çakır'ın kardeşi Öner Çakır, yaşananları gazetecilere anlattı.

aa-20240428-34404919-34404918-antalyada-trafikte-cikan-tartismada-bicaklanan-kisi-oldu.jpg

Trafik ışıklarında yaşanan bir anlık tepkinin ardından kardeşinin hiçbir fiziksel müdahale olmadan bıçaklandığını ve bu olayın eşinin ve çocuğunun gözleri önünde gerçekleştiğini belirtti. Öner Çakır, yaşananları "Bu kadar basit mi her şey?" sözleriyle ifade ederek, yaşananlara inanamadığını dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.