Antalya'da trafik kazası! 29 yaralı

Antalya'da trafik kazası! 29 yaralı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otel servis aracı, otomobille çarpışarak devrildi ve 29 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Çolaklı Mahallesi Turizm Caddesi'nde gerçekleşen kaza, oldukça şiddetli görüntülere sahne oldu. Otel servis aracı, Çolaklı istikametinden Gündoğdu istikametine seyir halinde olan Yusuf K.'nın yönetimindeki 07 J 82598 plakalı araçla kavşakta çarpıştı. Aracın hızıyla 50 metre sürüklenen ve yan yatan otel servisinde bulunan 28 otel personeli ile servis sürücüsü yaralandı.

Kazanın detayları, güvenlik kamerasının kaydettiği saniyelerde net bir şekilde görülebiliyor. Hızla yaklaşan otomobil ile servis aracının kesişen yolları, kaza anını adeta dondurmuş gibi ortaya koyuyor. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak çevredeki hastanelere sevk etti.

Manavgat'ta meydana gelen bu trafik kazası, bölgedeki yoğun turizm trafiği ve dikkat edilmesi gereken kavşak noktalarıyla ilgili bir kez daha dikkatleri çekiyor. Yaralıların tedavileri devam ederken, kaza anıyla ilgili detaylı incelemeler sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.