Antalya’da Jandarmadan öğrencilere eğitim

Antalya’da Jandarmadan öğrencilere eğitim
Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Karatepe İlköğretim Okulu’nda düzenlenen “Meslek Tanıtım Günleri” projesi kapsamında jandarma ekipleri tarafından öğrencilere meslek tanıtımı yapıldı.

Gazipaşa'daki Karatepe İlköğretim Okulu, mesleklerin öğrenciler tarafından daha iyi anlaşılması için "Meslek Tanıtım Günleri" projesi düzenliyor. Son etkinlikleri kapsamında, İlçe Jandarma Karakolu ekipleri okula ziyarette bulundu. Ekip araçlarıyla okula gelen jandarmalar, öğrencilere jandarma mesleğini tanıttılar. Hangi alanlarda faaliyet gösterdiklerini, hangi bölgelerde çalıştıklarını ve hangi acil durumlara müdahale ettiklerini detaylı bir şekilde aktardılar.

Ayrıca, alkollü araç kullanmamanın önemini vurgulayarak bu konuda alınabilecek önlemleri öğrencilere anlattılar. Bilgilendirme sürecinin ardından öğrenciler, jandarma personeline çeşitli sorular yönelterek meraklarını giderdiler ve ekip araçlarını yakından incelediler. Bu etkinlik, öğrencilerin farklı meslekleri daha yakından tanımalarına ve ilgi duymalarına olanak sağladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.