Antalya kitap fuarı açıldı

Antalya kitap fuarı açıldı
Antalya’da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 11. Antalya Kitap Fuarı açıldı.

Antalya kitap fuarı açıldı

DHA’da yer alan bilgilere göre, Antalya’da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 11. Antalya Kitap Fuarı açıldı. Fuarın açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Antalya milletvekilleri Cavit Arı ve Aydın Özer, İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'nin yanı sıra, ilçe belediye başkanları, yazarlar, yayınevleri temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda kitapsever katıldı. Açılışın onur konuğu ise tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu.

06ab521e86cf442b1a02d96be345eedb.jpg

GELECEK BİLGİYLE YEŞERECEK

Açılış töreninde konuşan Başkan Böcek, fuarda 206 yazar, 234 yayınevi ve kitapları Antalyalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 11'incisini düzenledikleri fuarın herkese hayırlı olmasını dileyen Böcek, şöyle konuştu:

antalya-kitap-fuari-acildi_6951_dhaphoto1-001.jpg

"2010 yılında Antalya'nın korsan kitap satışında ilk sırada yer alması, okur sayısının ne kadar çok olduğunu gösterdi. Biz de kitapseverleri kitapla ve yazarlarıyla buluşturmaya karar verdik. 2019 yılında fuarımızı 613 bin ziyaretçi ile kapatmıştık. Bu sefer rakamların daha yukarı çıkacağını düşünüyorum. İlkini 'Okumak lazım' sloganı ile gerçekleştirdiğimiz fuarımızı, bu yıl 'Gelecek bilgiyle yeşerecek' sloganı ile sürdürüyoruz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.