Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

ANLAT, SEN SEVERSİN YALANI

Fenerbahçe’de artık saha içini konuşmaya hiç gerek kalmadı. Saha içinde konuşulacak bir şey yok çünkü. Ne ortada oynanan bir futbol var ne de futbol oynayan futbolcular. Herkesin kafası başka yerlerde. Özellikle de İrfan Can kalitesine yakışmayacak şekilde iyice dağılmış durumda.

Fenerbahçe sezon sonuna kadar İsmail Kartal ile anlaştı. Vitor Pereira’dan daha iyisini getiremiyorsan neden yolları ayırdınız da demiyorum artık çünkü Ali KOÇ döneminde gelenin gideni aratmasına alıştık. İsmail Kartal iyi bir Fenerbahçeli ve iyi bir insan ama Fenerbahçe’ye bunlar değil, iyi bir teknik direktör lazım. Tabi önce iyi bir başkan ve yönetim lazım da neyse...

İsmail Kartal’ın gelişini sezon sonunda Löw’ün gelecek olmasına bağlıyorlar. Neymiş efendim Löw sezon ortasında gelmem demiş.  Sezon sonuna kadar İsmail Kartal takımı çalıştıracak ve önümüzdeki sezon için de hazırlıklar yapılacakmış. Sezon sonu da Löw gelecekmiş. La Fontaine’den masallar. Ya da şey mi desek ‘anlat sen seversin yalanı.’

Bu taraftarın aklıyla alay etmekten vazgeçin. Löw gelecek olsa neden şimdi gelmesin? Sezon sonu gelmesinin mantığı nedir? Şimdi gelip önümüzdeki sezonun planlamasını da bu şekilde yapması daha kolayken neden böyle bir yolu seçsin?

Löw’ü ikna edemediniz ve taraftarı da sezon sonuna kadar bu masallarla uyutmaya mı çalışıyorsunuz yoksa? Verdiğiniz hangi sözü tuttunuz da bu taraftarın size inanmasını bekliyorsunuz. Eğer Löw ile anlaşmadıysanız ve bunlar dedikoduysa işinize gelmeyen her şeyi yalanladığınız gibi bu haberleri de resmi siteden yalanlayın. Ya da Löw ile sezon sonu için anlaştıysanız çıkın ve resmi açıklamayı yapın. Hiçbir şey yapamıyorsanız da en azından masal anlatmayı bırakın. Büyük Fenerbahçe taraftarının aklıyla alay etmeye kalkmayın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları