Ankara'da kuyumcu soygununda 3 kişi tutuklandı

Ankara'da kuyumcu soygununda 3 kişi tutuklandı
Ankara'da iş yeri sahibini bağlayıp kuyumcu dükkanından saat ve ziynet eşyası çalan 2 şüpheli ile hırsızlığı planlayıp, maddi destek sağlayan 1 şüpheli tutuklandı. Soygun, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Keçiören ilçesi Kamil Ocak Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanında 25 Mart'ta saat 09.30 civarında meydana geldi. İki kar maskeli saldırgan, motosikletle gelerek kuyumcu dükkanının sahibini silah zoruyla etkisiz hale getirip ellerini plastik kelepçeyle bağladılar. Daha sonra dükkan içerisinde bulunan kol saatleri ve gümüş kolyeleri alarak motosikletleriyle kaçtılar. Ancak, dükkanın güvenlik kameralarına yakalandılar.

Polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle, şüphelilerin motosikleti boş bir arazide yakıp, ardından kiralık bir otomobil ile İstanbul'a kaçtıkları belirlendi. Detaylı bir soruşturma sonrasında, F.Ö. ve K.Y. adlı şüpheliler ile olayın planlayıcısı ve maddi destek sağlayıcısı olan S.Ç.'nin kimlikleri tespit edildi. Araştırmalar, F.Ö. ve K.Y.'nin olaydan altı gün önce Ankara'ya geldiğini, burada kaldıklarını ve sürekli olarak hedef aldıkları iş yerini keşfettiklerini ortaya koydu.

Eş zamanlı operasyonlar düzenleyen İstanbul ve Ankara polisi, üç şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan adres aramalarında birçok kol saati, gümüş kolye, olayda kullanıldığı belirlenen bir ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.