Ankara'da alarm! Tüm izinler kaldırıldı

Ankara'da alarm! Tüm izinler kaldırıldı

Dün Ankara Valiliği tarafından ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı ile birlikte Ankara'da sağanak yağışın etkili olacağı açıklanmıştı. Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tüm izinlerin kaldırıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Dün akşam saatlerinde Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklama ile birlikte Ankara'da 9 Haziran 2023 tarihinde sağanak yağışın etkili olacağı açıklandı. Bu süreçte geçtiğimiz hafta da yaşanan sel ve su baskını felaketinin yeniden yaşanmaması adına Valilik önemli uyarılarda bulundu.

ANKARA VALİLİĞİ UYARDI!

Etkisini gösterecek olan sağanak yağış hakkında Ankara Valiliği tarafından "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre; 9 Haziran 2023 Cuma günü ilimiz çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" açıklaması gelmişti.

ekran-goruntusu-2023-06-09-100531.jpg

TÜM İZİNLER KALDIRILDI!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugün için herhangi bir şekilde sorun yaşanmaması için belediyede çalışanların izinlerinin iptal edildiği, herkesin seferber olacağı “Değerli hemşehrilerim, bugün meydana gelmesi beklenen sağanak yağış nedeniyle ilgili birimlerimizin tüm izinleri kaldırılmıştır. Teyakkuz halinde çalışmalarımızı sürdürecek, tüm ihbarlara tek tek ulaşacağız.” şeklinde paylaşımda bulundu.

ekran-goruntusu-2023-06-09-100636.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.