Animasyon severlere, ünlü bilimkurgu dizisinin yaratıcısından sürpriz paylaşım

Animasyon severlere, ünlü bilimkurgu dizisinin yaratıcısından sürpriz paylaşım
Babylon 5 animasyon filmi geliyor. Sürpriz haberi orijinal bilimkurgu dizisinin yaratıcısı J. Michael Straczynski paylaştı.

Nilgün Didar TÜT/ KAMU SON HABER 

Babylon 5 animasyon filmi hazırlıkları başladı. Uzun süredir uykuda olan bilimkurgu dizisinin yaratıcısı J. Michael Straczynski, Warner Bros. ve Warner Home Entertainment’ın bir animasyon filmi üzerinde çalıştığını ve kendisinin de senaryoyu kaleme aldığını açıkladı. 

Sense8 ve Changeling gibi yapımlarla da tanınan J. Michael Straczynski, yeni projeyi kısa süre önce Twitter hesabından duyurdu ve yeni bir animasyon filminin yolda olduğunu duyurdu. Filmin “Klasik Babylon 5: gürültülü, içten, kesintisiz, zaman ve uzayda bir ton eğlence ve hayranlara bir aşk mektubu” olduğunu söyledi. 

Klasik hale gelen bilimkurgu serinin yeniden canlandırılması için bir süredir çalışılıyordu. 2021’in başında sıfırdan başlatılacağı ve The CW kanalında yayınlanacağı söylenmişti. Straczynski geçen hafta paylaştığı bir Twitter gönderisinde, live-action yapımının o sırada yaklaşmakta olan Writers Guild of America grevi nedeniyle şimdilik beklemede olduğunu söyledi. Yine de yakında heyecan verici yeni bir gelişme olacağının sözünü vermişti ve şimdi bu sözünü tutmuş oldu. Animasyon filminin resmi adı ve yayın tarihi de dahil olmak üzere daha fazla ayrıntı önümüzdeki günlerde belli olacak. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.