Altın yatırımcılarını sevindirecek haberi İslam Memiş verdi

Altın yatırımcılarını sevindirecek haberi İslam Memiş verdi
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş özellikle de seçim dönemi gram altın alan yatırımcıların yakından takip ettiği isim olurken bir açıklamasıyla daha gündeme geldi.

Altın yatırımcıları altın fiyatlarını yakından takip etmeye devam ederken özellikle de Türkiye'nin seçim döneminden geçmesinin altın üzerindeki etkisi oldukça merak edildi. Altın fiyatlarıyla ilgili detaylar araştırılmaya devam edilirken İslam Memiş altın yatırımcılarının yüzünü güldürecek tarihi verdi. Altın fiyatlarının yükseleceği o tarihi verdi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş özellikle de seçim dönemi gram altın alan yatırımcıların yakından takip ettiği isim olurken bir açıklamasıyla daha gündeme geldi. Altın fiyatlarının düşüşe geçmesi yatırımcıların canını sıkmasına neden olurken İslam Memiş altın fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

ALTIN YATIRIMCILARINA SESLENDİ

Türkiye'de altın oldukça tercih edilen yatırım araçları arasında yer alırken İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi. Altını olan vatandaşların seçim gününe değil o tarihe odaklanmaları gerektiğini belirten İslam Memiş Küresel piyasalara bağlı olarak altın fiyatları dalgalı bir yol izlemeye devam ettiğini vurguladı.

“Dolar karşısında her şeyin yükseleceği bir süreç” diyen İslam Memiş altın fiyatlarındaki devleşme için vatandaşların seçim gününü değil Haziran ayını beklemesi gerektiğini vurguladı. Köşe yazısında altın yatırımcılarını heyecanlandıran açıklamasıyla gündeme gelen İslam Memiş altın fiyatlarındaki asıl yükselişin Haziran ayında meydana geleceğini vurguladı.

HAZİRAN AYINI İŞARET ETTİ

İslam Memiş altınla ilgili yapmış olduğu açıklamayla oldukça dikkat çekerken seçim öncesi altın kuyruğuna giren vatandaşlara seslenerek “İşine bakan, kendi varlıklarına odaklananlara derim ki “Seçimi bırak, Haziran’a bak. Çünkü Haziran’da son tren var. İnecekler veya gidecekler bu treni beklesin. Bu trende büyük bir sürpriz var” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.