Altın yatırımcıları panikledi 'Uzman isim uyardı'

Altın yatırımcıları panikledi 'Uzman isim uyardı'
Yatırımcıların yakından takip ettiği altınla ilgili uzmanından kritik uyarı geldi.

Ekonomik dalgalanmalardan en az etkilenen yatırım aracı olarak altın görülüyordu. 2023 yılında sözü edilen yükselişini, devam ettirerek yatırımcıların gözdesi haline gelen altına yönelik yatırımcıların takibi sürüyor. birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, özellikle altın dolar ve eurodaki gelişmelerin takibini yakından sürdürüyor.


UZMANDAN KRİTİK UYARI GELDİ

Altın ve para piyasaları uzmanı olarak bilinen İslam Memiş Youtube kanalı üzerinden son yaptığı açıklamalarda gram altının yeni rekorunu gördüğünü ifade etti. Öngörülerini ileri sürdüğü rakamsal verilerle destekleyen Memiş geçen hafta yaşanan düşüşteki paniğe de dikkat çekti. Gram ve on altınla ilgili yaşanan hareketlilik konusunda kritik uyarılarda bulundu.

whatsapp-gorsel-2023-11-30-saat-08-24-22-46ab55fc.jpg

YATIRIMCILAR DİKKAT

Borsada son 2,5 ayda yüzde 20 bir getiri sağlandığını ifade eden İslam Memiş yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Öte yandan kulaktan dolma bilgilerle piyasaya giriş yapmanın da riskli olduğunun altını çizdi. yüksek maliyetle alım yapanların aylarca beklemek zorunda kalabileceklerini de dile getirdi. Memiş; "Ons altın 2013 dolarda. 1985 dolara kadar geriledi. Altın yatırımcıları panikledi, yandık, bittik dediler. Ben sakin olun dedim. Bu düşüşler ilave yapmak için fırsatlar. Çünkü yukarı yönlü hareketlerde yeni bant aralığı belirleyeceğiz. Bu hafta içinde 1950-2000 dolar olmuştu. Haftayı 2000'de tamamlayan ons altında yine 2000-2050 doları takip etmeye devam edeceğiz. Fiziki altın tarafında gram altın TL tarafı 2065 lirada. 2040'a kadar geriledi." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.