Alperen Şengün rakiplerin kabusu oldu '45 sayı ile kariyer rekorunu kırdı'

Alperen Şengün rakiplerin kabusu oldu '45 sayı ile kariyer rekorunu kırdı'
Bu gece dünyanın en prestijli basketbol ligi olan NBA'de milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, San Antonio Spurs ile karşı karşıya geldi. Milli basketbolcumuz Şengün sahada resmen devleşerek kariyer rekorunu kırmayı başardı.

Bu gece, tüm dünyadaki en prestijli basketbol ligi olan NBA’de, Milli basketbolcularımızdan biri olan Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, ile San Antonio Spurs karşı karşıya geldi.

Resim

Houston Rockets’ın kendi evi olan Toyota Center’da oynanan dev karşılaşma, milyonları basketbol severi ekranları başına toplarken, binlerce kişinin de stada akın etmesine neden oldu.

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda da forma giyen ve NBA’de gösterdiği olağanüstü performansı ile gündemden düşmeyen, genç yaşında rağmen NBA efsanesi olma yolunda hızla ilerleyen ve bizleri çıktığı her maçta gururlandıran, genç yıldız Alperen Şengün’ün de yer aldığı Houston Rockets, rakibi San Antonio Spurs’u resmen sahaya gömdü.

​​​​​​​

Houston Rockets, nefes kesen müsabakadan 114’e 101’lik bir skor ile galip gelerek rakibini eze eze yenmeyi başardı. Temsilcimiz Alperen Şengün ise nerdeyse her zaman gösterdiği başarılı performansını bir adım daha öteye taşıyarak resmen sahada devleşti, rakip takımın korkulu rüyası oldu.

​​​​​​​Resim

Genç yıldız Alperen Şengün bu dev karşılaşmada, 45 sayı, 3 asist ve 25 ribaund ile takımını resmen sırtladı. Şengün bu performansı ile ayrıca kendi kariyer rekorunu da kırmış oldu.

PERİYOLAR VE İSTATİSTİKLER

ekran-alintisi-jpg5.jpg

ekran-alintisi-jpg6.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.