Alkollü şahıs caddede rastgele ateş açtı

Alkollü şahıs caddede rastgele ateş açtı
Kocaeli’nde alkollü bir kişi, caddede tabanca ile rastgele ateş açtı. Kurşun, bir evin mutfağına isabet etti. Şahıs ise gözaltına alındı.

Kocaeli Derince'de, bir kıraathane önünde meydana gelen olayda, İ.A. isimli bir kişi tabancayla rastgele caddede ateş açtı. Tabanca sesleri ile korkan ve uyanan kişiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihba etti. İhbar üstüne olay yerine polis ekipleri gönderildi. Kısa zamanda adrese ulaşan ekipler, İ.A.'yı etkisiz hale getirdi.

İ.A.'nın alkollü olduğu tespit edilirken, tabancaya da el konuldu. Gözaltına alınan İ.A., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde, karşı sokakta bulunan 3 katlı binanın 1. katındaki dairenin mutfak camına kurşunlardan birinin isabet ettiğini tespit etti. Neyse ki o esnada mutfakta kimsenin olmaması, muhtemel bir facianın önüne geçti. Daire sakinleri konuyla ilgili şikayette bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri, daire içinde, sokakta ve caddede detaylı incelemelerde bulundu. Caddede 10’a yakın boş ve dolu kovan olduğu görüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.